Søg nemt og hurtigt i BiQ:
avanceret_soegning

Find vigtige selskaber med avanceret søgning

Søgefeltet er altid er tilgængeligt i øverste højre hjørne, og det giver dig mulighed at foretage en hurtig søgning i databasen. Skal du finde et konkret firma eller en konkret person kan du indtaste navnet eller dele deraf, hvorefter BiQ's søgefunktion vil give sit resultat i form af en prioriteret liste, hvorfra man hurtigt kan finde det rigtige match.

Der er også mulighed for at finde konkrete ejendomme, eller oplysninger om ejendomme. Oplysningerne kan kombineres med resten af BiQ, som giver mulighed for at finde hidtil skjulte sammenhænge og relationer i vores avancerede søgning.

Avanceret søgning

Ofte vil der være behov for at finde flere selskaber, personer eller ejendomme ad gangen. For eksempel hvis du skal bruge en liste af potentielle kunder eller konkurrenter i et område. I dette tilfælde giver vores avancerede søgning dig mulighed for at søge mere detaljeret og segmenteret. I den avancerede søgning vil du kunne søge efter selskaber gennem en lang række søgekriterier. Du kan frit kombinere søgning på alle informationer i BiQ. Et eksempel på en avanceret søgning er, at vælge en konkret stamoplysning (f.eks. selskaber i Aarhus), en af firmaoplysningerne (f.eks. anpartsselskaber) og et regnskabstal (f.eks. bruttofortjeneste over 1 million). Resultatet er en liste over anpartsselskaber i Aarhus med en bruttofortjeneste over 1 million. Listen kan let downloades og viderebearbejdes.

Datavask

Vores datavask løsning hjælper dig med at berige dine egne med opdaterede selskabsoplysninger, blandt andet regnskabsdata.

I BiQ kan man let vaske datasæt ved hjælp af CVR-numre og således forædle egne systemer med friske data. Vi hjælper også kunder med specielle udtræk til analyser og giver gerne råd med på vejen.

Mange systemer indeholder forældede data og opdateres alt for sjældent. Med en API adgang kan du koble dine systemer direkte til BiQ og altid have adgang til de nyeste data. Læs mere her...

Få et uforpligtende prøveabonnement

Prøv BiQ Gratis

Eller læs mere om vores produkter her...

Vil du vide mere om BiQ og vores produkter?

Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Ugyldigt telefonnummer
Ugyldig email-adresse
Skriv venligst et par ord
Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?
Du kan læse om hvordan vi behandler dine personoplysninger her

Tak for din interesse.

Vi kontakter dig hurtigst muligt!

Med dets enkle, hurtige og pålidelige adgang til data, er BiQ på personoplysningsdelen klart markedsledende i Danmark.

Peter Utzon, Fakta chef
Dagbladet Børsen