Søg nemt og hurtigt i BiQ:
ejendomme

Få adgang til ejendomsdata

Ejendomsdata er en tilføjelse i BiQ-databasen, hvor oplysninger om ejendomme og adresser kombineres med BiQ’s oplysninger om danske selskaber. Oplysningerne stammer fra og med 2. kvartal 2020 fra den offentlige tjeneste, Datafordeleren (tidligere OIS), der er en fælles indgang til oplysninger om alle ejendomme og adresser i Danmark.

Vores ejendomsdata opdateres løbende, og vi har nu oplysninger om over 2,4 mio. adresser, hvor man blandt andet kan hente informationer om matrikelnummer, arealer, formål, ejer, vurderingsoplysninger mm. Vi har mere end 10 års historik på oplysninger om ejendomshandler - uanset om det er privat, erhverv eller offentlige ejendomme.

Med disse oplysninger kan man nu identificere porteføljer af ejendomme ejet af et konkret selskab, samt kontrollere om en adresse må bruges til erhvervsudlejning, og hvem der i givet fald ejer den.

På baggrund af de videredistributionsregler BiQ er underlagt fra Erhvervs og Byggestyrelsen, er det ikke tilladt at vise alle ejendomme ejet af en enkelt person, men slår du op på en konkret ejendom er det naturligvis muligt at se oplysningerne om ejeren, også hvis det er en person.

BiQ sparer mig for en masse tid, for hvor skulle jeg ellers kunne se informationer om folks netværk og følge med i hvad der sker i alle mulige forskellige selskaber på en gang?

Anette Bjarkmann, administrations- og udviklingschef
BDO ScanRevision