Søg nemt og hurtigt i BiQ:
netvaerk

Få kortlagt relevante personers netværk

BiQ giver mulighed for at få et helt unikt indblik i de netværk, der præger det danske erhvervsliv. Vores netværksvisning afslører hvem din konkurrent har som sine nærmeste kontakter, hvem dine kunder omgås i andre selskaber mv.

Analyse af personnetværk

Vores funktionalitet i netværksvisningen giver mulighed for dels at få et let grafisk overblik over en persons totale netværk og sammenhængen mellem alle i netværket. Dertil kommer muligheden for at se netværket i listeform.

Skal du eksempelvis indlede et samarbejde med et nyt selskab eller overvejer du at investere i et selskab, er det ofte en god ide, at undersøge direktørens og bestyrelsens netværk. Vores netværksvisning giver dig mulighed for at danne et lynhurtigt overblik over alle personrelationerne i netværket.

Six Degrees

Kender du teorien om at alle mennesker i verden kender hinanden gennem maksimalt seks venners netværk? Six Degrees of Separation og Human Web er et par af de betegnelser, som denne teori har fået. Vi bruger teorien og vores relationsdatabase til at give mulighed for at finde en 6 Degrees-forbindelse mellem to personer, der er registreret gennem selskaber og personrelationer i samme tidsrum.

6 Degrees giver mulighed for at finde den korteste vej mellem to givne personer og er et vigtigt supplement til den grafiske netværkskortlægning.

BiQ har de bedste personoplysninger og er derfor min foretrukne database, når jeg skal bruge oplysninger om personer tilknyttet et firma.

Tine Bojsen-Møller, bibliotekar
Advokatfirmaet Plesner