Søg nemt og hurtigt i BiQ:

Vilkår

Ved anvendelse og brug af BiQ accepterer man nedestående vilkår.

BiQ har til enhver tid ret til at revidere disse vilkår, og de kan til enhver tid ændres med øjeblikkelig varsel.

BiQs abonnementer er forudbetalte og gælder ét år ad gangen, hvorefter de automatisk udløber. Du kan læse mere om vores abonnementer og priser her.

Et abonnement hos BiQ gælder for én samtidig bruger – dog er det tilladt, at op til fem brugere benytter samme password. Abonnenten hæfter for alle brugernes forbrug af abonnementet og anses dermed som den ansvarlige for at forhindre misbrug af dette. Distribution af passwords til andre brugere må kun foregå inden for samme virksomhed og foregår på eget ansvar. Abonnenten er samtidig forpligtet til at informere BiQ om uautoriseret brug af både brugernavne og passwords.

BiQ forbeholder sig alle rettigheder til materialet vist på websitet – herunder varemærkeret og ophavsret. Vores data må alene anvendes til abonnenternes eget interne forbrug. Vores data må dermed ikke kopieres, videresælges eller videregives og ej heller stilles til rådighed for en tredjepart af BiQs slutbrugere under nogen tilladelse fra BiQ. Overtrædelse af dette kan resultere i civilretlige såvel som strafferetlige sanktioner.

BiQ påtager sig intet ansvar for fejl og mangler i indholdet på websitet – herunder fejl i selskabsregistreringerne. BiQ kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle nedbrud, fejl eller andre tekniske komplikationer, som kan opstå på websitet. BiQ kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for tab af indtægter, driftstab eller andet tab af data. Abonnenten accepterer at skadeløsholde BiQ for ethvert krav, der måtte opstå som følge af abonnentens ulovlige eller erstatningspådragende brug af BiQs database.

BiQ påtager sig intet ansvar for indholdet på de websites, som har links til eller fra BiQ. Hvis det kommer til BiQs kendskab, at der foregår ulovlig aktivitet på et website, til hvilket der er et link på BiQ, vil det pågældende link straks blive fjernet. BiQ forbeholder sig retten til efter eget skøn og uden varsel at fjerne informationer på websitet. Såfremt en abonnent mener, at kontaktdata eller oplysninger er krænkende eller på anden måde uegnet til offentliggørelse, kan det anmeldes til BiQ. I sådanne tilfælde/situation er det BiQ, der endeligt beslutter, hvilke publicerede oplysninger der skal fjernes.

Al kommunikation mellem dig og BiQ i relation til forslag til forbedringer og lignende betragtes som værende ikke-fortroligt, og kan derfor frit anvendes af BiQ.

Hvis BiQs vilkår skulle blive anset som værende retsstridige eller ugyldige og derfor ikke kan håndhæves, påvirkes gyldigheden og håndhævelsen af de resterende vilkår.

BiQ kan til enhver tid overdrage sine rettigheder og forpligtelser til tredjepart uden forudgående indhentelse af samtykke fra abonnenterne.

Det er ikke tilladt at forsøge at skaffe sig uberettiget adgang til BiQs netværk, server, systemer mm.

Kunden har ikke ret til at benytte Robotics, Artificial Intelligence, Machine Learning, Screen Scraping mv. til at søge og hente data ud af BiQ-systemet. Opsætning af sådanne adgange og teknologier skal aftales forudgående skriftligt med BiQ, hvori der oplyses anvendelsesformål, ansvarlig afdeling og ansvarlig kontakt person.

Ethvert misbrug af ovennævnte vilkår og betingelser vil medføre spærring for adgang hos BiQ.

Kontakt BiQ

Vælg venligst et emne
Hjælp os med at finde fejlen ved at angive detaljer såsom CVR-nummer. Angiv gerne oplysninger såsom CVR-nummer. Du kan læse mere om hvor de data vi viser i BiQ kommer fra her.
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

Du kan læse om hvordan vi behandler dine personoplysninger her

... eller ring på telefon 70 25 50 65

Tak for din henvendelse.

Vi vender tilbage hurtigst muligt. Typisk svarer vi indenfor 1-3 hverdage.
Venlig hilsen BiQ

I flere tilfælde har BiQ været afgørende for de beslutninger vi har truffet.

Peter Thorlund Haahr, partner
Via Venture Partners A/S