Søg nemt og hurtigt i BiQ:
BiQ lancerer BiQ Public – offentlige leverandørers indkøbsdata
06 Sep. 2019 af Line Høg UtoftMed BiQ Public får du nu mulighed for at få indblik i offentlige institutioners forbrug hos private og offentlige leverandører. En viden, der kan bringe dig og din virksomhed et langt skridt foran dine konkurrenter.


BiQ har via aktindsigt indhentet og behandlet offentlige indkøbsdata fra kommuner, regioner og statslige organisationer de sidste fire år og knyttet disse data til vores store erhvervsdatabase.


Denne nye og unikke kombination af data kan give dig som kunde adgang til omsætningsdata for ca. 180.000 virksomheder, der leverer ydelser og varer til det offentlige Danmark.


big data biq public slim 2.jpg


BiQ Public kan anvendes til:
Markedsindsigt
Som offentlig leverandør får du et specifikt indblik i markedspotentiale og markedsandele overfor dine nærmeste konkurrenter.
Analyse
Baseret på BiQ Public og de mange andre datakilder som BiQ opererer med, kan du få leveret særlige dataudtræk der kan udgøre grundlaget for dine egne forretningskritiske analyser af brancher, kundesegmenter, nuværende og potentielle kunder
Leadgenerering
Få unikke virksomhedsoplysninger på ca. 100.000 virksomheder, der ikke offentliggør deres regnskaber. Hermed kan du øge effektiviteten i din markedsføringsindsatser så du nemmere kan ramme de mest interessante virksomheder i de segmenter du ønsker.
Leverandøranalyse:
Som offentlig institution kan du modtage data til at overvåge og analysere dine egne leverandørers erhvervsmæssige forhold, herunder økonomisk udvikling, ændringer i ejerstrukturer og stamdata.
Nationale benchmarks
Adgang til at kunne sammenligne dine leverandørdata med nationale benchmarks.


I løbet af efteråret forventer vi, at BiQ Public-data vil blive integreret direkte ind i BiQ-databasen.


Kontakt Jacob for en konkret introduktion til dine muligheder med BiQ Public.
Jacob Holm Madsen - Senior Konsulent - Data Solutions
Email: jhm@biq.dk
Telefon: 42 90 96 09


Facts om BiQ Public:
• BiQ Public er en ny database som BiQ har skabt igennem aktindsigt hos danmarks offentlige institutioner: Kommuner, Regioner og statslige institutioner (f.eks. Styrelser, ministerier o.a.).
• BiQ Public rummer mere end 180.000 identificerede leverandører til det offentlige, med en årlig omsætning på mere end 150 mia. kr.
• BiQ Public rummer data for perioden 2015-2018.
• BiQ Public har omsætningsdata for ca. 100.000 virksomheder, der ikke offentliggør deres regnskaber.
• Omsætningsdata kan brydes ned pr. leverandør, pr. offentlig institution pr. år.

Jeg bruger overvågningsfunktionen rigtig meget til at holde øje med virksomheder, der er ved at komme i økonomiske problemer.

Egon Petersen, fagsekretær
Dansk El-Forbund