Søg nemt og hurtigt i BiQ:
Julehilsen fra BiQ
17 Dec. 2019 af Line Høg Utoft

Julestemningen begynder så småt at indfinde sig i BiQ-lejren, og det er derfor tid til at få ønsket alle en god jul og et godt nytår i dette, årets sidste, nyhedsbrev. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke jer alle for et godt og spændende år, og jeg ser samtidig frem til at fortsætte vores samarbejde i 2020.

Vi har bag linjerne knoklet for at kortlægge nye datakilder, præsentere nye analyser, forbedre brugergrænseflader og udvikle nye produkter gennem hele 2019. Vi ser frem til at forkæle jer med endnu flere datakilder og nyheder i det kommende år. Vores virksomhed er vokset med mange nye kunder i både BiQ og CiQ, og det betyder også nye ansigter og kompetencer på kontoret. Så nu er vi ved at vokse ud af vores kontor, og gør klar til en flytning i det nye år. Herfra vil vi fortsætte med at give jer det nødvendige ”Indblik og Overblik” samt støtte kampen mod svindel af både forbrugere, virksomheder og staten.


Glædelig jul, hilsen
Rasmus Philip Rask, direktør

Jeg bruger overvågningsfunktionen rigtig meget til at holde øje med virksomheder, der er ved at komme i økonomiske problemer.

Egon Petersen, fagsekretær
Dansk El-Forbund