Søg nemt og hurtigt i BiQ:
En anden COVID-19 risiko - det værste og det bedste
13 Mar. 2020 af Line Høg Utoft

Vi er ikke eksperter på COVID-19 og de helbredsmæssige konsekvenser af en sådan sygdom, men den vil bringe en krise ind i erhvervslivet. En ting kriser gør, er at de bringer det bedste og det værste frem i folk.


Under finanskrisen var der talrige eksempler på personer og selskaber der tabte penge, fordi de stolede på de forkerte. De gav dem lån, de etablerede fælles selskaber, som på facaden var perfekte, men i virkeligheden var luftkasteller. Der blev afsendt varer til personer, der ikke eksisterede, til selskaber, der videresolgte dem, men glemte at betale den oprindelige leverandør.


Kernen i BiQ er at hjælpe og understøtte de selskaber og personer, der vil det bedste, mod dem, som vil det modsatte. Den nye TV-serie Pengejægerne på DR illustrerer dette arbejde i regi af Kammeradvokaten og en række journalister, som i fællesskab søger at afdække svindelnumre i en lang række variationer. Data understøtter deres arbejde og disse data er ikke bare rå data fra offentlige kilder, det er data, som er blevet analyseret, verificeret og korrigeret således at en række tricks til at snyde de offentlige kontrolsystemer er blevet afsløret og registreret rigtigt.


Det arbejde udfører vi dagligt og det har stor værdi i en krisetid, hvor svindel kan koste en god virksomhed livet og en bank kan få betydelige tab.


Har I været udsat for svindel? Tror I der er en forøget risiko for at tage dårlige beslutninger i den kommende tid? Så tag fat i os og hør hvordan vi kan bringe vores data i spil hos jer.
Tlf. 70 25 50 65

BiQ sparer mig for en masse tid, for hvor skulle jeg ellers kunne se informationer om folks netværk og følge med i hvad der sker i alle mulige forskellige selskaber på en gang?

Anette Bjarkmann, administrations- og udviklingschef
BDO ScanRevision