Søg nemt og hurtigt i BiQ:
Giv kredit til de rigtige kunder
19 Mar. 2020 af Line Høg Utoft

Vi står overfor en hård tid med masser af potentielle konkurser i service-, detailhandel-, rejse- og fremstillingsbrancherne. I den situation skal leverandører, banker og udlejere virkeligt se sig grundigt for, inden der gives kredit og ændrede lånebetingelser. I BiQ har vi de data, der er kritiske, når der skal træffes de rigtige beslutninger. Det vil være guld værd at holde på de levedygtige kunder, men absolut gift at understøtte de forkerte. Har I behov for rådgivning og data, der gør en forskel, så tag fat i vores medarbejdere og hør hvad vi anbefaler at være på udkig efter.


Udelukkende at se på regnskabstal fra sidste år er en virkeligt farlig metode til at vurdere sine kunder. Sidste år tegnede alt rosenrødt og mange virksomheder leverede fantastiske resultater, men disse resultater kan være fuldstændigt irrelevante nu, hvor markeder forsvinder på et øjeblik og brancher oplever gigantiske udfordringer. Hvordan klarede virksomhederne sig under sidste krise, hvor hårdt er de gearede i dag, har de påtaget sig omkostninger i nye lejemål, der kan vise sig urentable nu? Får de overhovedet afleveret deres regnskab i år og er ledelsen og revisoren erfarne folk, med et godt netværk, som vil sikre virksomhedens overlevelse i en hård tid?


Se grundigt efter alle indikatorer, der kan afsløre eventuelle problemer, lad være med at stole på en simpel kreditscoring, som bygger på tal fra en tidsperiode hvor alt tegnede fint og godt, bevar roen og gå i dialog med kunderne og hold deres forretning op imod deres konkurrenters. Det er nu, det vil blive afsløret, hvem der har lagt til side til en periode med store udfordringer og hvem der har været for optimistiske eller letsindige i deres planer.

Hvis I vil blive endnu bedre til at bruge vores data, så meld jer til vores online brugerkurser eller kontakt vores kundekonsulenter, der alle har lang erfaring med at spotte de farer og muligheder der er for netop jeres forretning.
Tlf. 70 25 50 65


billede.jpg

Alt i alt er BiQ et super værktøj!

Jimmi Christensen, adm. direktør
CR Statsautoriseret Revisionsaktieselskab