Søg nemt og hurtigt i BiQ:
Krise-bryderne
21 Apr. 2020 af Line Høg Utoft

I kølvandet på finanskrisen for ca. 12 år siden opstod en bølge af nye selskaber, mange bygget på hidtil ukendte forretningsmodeller og som siden skulle redefinere deres brancher. AirBnB og Uber kan nævnes som markante eksempler på dette. Vil det samme ske efter denne krise? Vil vi se helt nye typer af selskaber og forretningsmodeller redefinere markederne endnu en gang? Det er på den baggrund yderst interessant at følge med i denne udvikling og holde øje med- og lære af de nystartede selskaber.

Siden 12.marts og i resten af marts måned er der på trods af nedlukningen startet mere end 1.600 nye selskaber, som tror på, at de kan bryde krisen og skabe nye forretninger i disse svære tider. Her er top 30 brancher for de nye selskaber og udviklingen versus samme periode i 2019.

Opgørelsen er eks. foreninger, iværksætterselskaber og ikke-finansielle holdingselskaber.
Udover at arbejde mere intensivt med lead-generering og markedsresearch, i disse krisetider, er det desuden BiQs anbefaling at fokusere på fastholdelse af de gode eksisterende kunder og minimering af risikoen for tab overfor kunder eller leverandører, der kan komme i økonomiske vanskeligheder.

Med BiQs tjenester kan du med fordel opsætte overvågninger af alle dine eksisterende kunder og samarbejdspartnere, så du kan følge med i alle ændringer og opdateringer af f.eks. stamdata og nøgletal, ejerkreds og direktion.

Ønsker du at gå skridtet videre, kan du anvende BiQs unikke visning af historiske relationer og netværkskort mellem personer, virksomheder og ejendomme til at identificere nye muligheder for forretning blandt dine eksisterende kunder og samarbejdspartnere.


April mail2.jpg

Meget nyttigt værktøj for en kommunikationsrådgiver i et utal af sammenhænge.

Esben Høstager, CEO
Høstager Solo