Søg nemt og hurtigt i BiQ:
PSD2 betyder nye muligheder!
19 Apr. 2018 af Webmaster

Med det nye betalingstjeneste direktiv, skal bankerne stille ny information til rådighed for tredjeparter og det bliver nemmere end nogensinde at koble ny software på bankernes infrastruktur. Det betyder at døren bliver åbnet for nye finansielle produkter, og nye potentielle konkurrenter. Vi tror på at det er en mulighed for dem, der kan tilbyde kunderne nemme og overskuelige bank oplevelser. Derfor har vi talt meget om hvordan banker og finansielle institutioner kan få mest muligt ud af de nye rammer og vinde fremtidens kunder. Nu vil vi gerne have nogle at spare med. Så vi sammen kan svare på:

Hvad kommer til at afgøre kampen om fremtidens kunder?

Hvordan kommer PSD2 til at påvirke finansielle institutioner?

Åbner PSD2 muligheder for at gå ind på nye markeder?

Som et eksempel på en ny type virksomhed, åbner PSD2 op for kontooplsyningstjenester. Det er en uafhængig tredjepart, som får adgang til kontooplysninger på tværs af bankengagementer, med kundens accept. De oplysninger kan bruges til at at skabe nye insights, ligesom der allerede i dag findes apps til private såsom Spiir. Vi ser aktivt på alle disse informationer og er i gang med nye produkter der kan hjælpe bankers onboarding af nye erhvervskunder, men også til at finde de gode kunder. Tag en snak med os og lad os se om ikke vi skal se på mulighederne sammen.

BiQ sparer mig for en masse tid, for hvor skulle jeg ellers kunne se informationer om folks netværk og følge med i hvad der sker i alle mulige forskellige selskaber på en gang?

Anette Bjarkmann, administrations- og udviklingschef
BDO ScanRevision