Søg nemt og hurtigt i BiQ:
Nyhedsbrev Juni 2021
08 Jun. 2021 af Line Høg Utoft| Redigerbart ejerdiagram
| Nyt forum for vidensdeling


BiQ introducerer et redigerbart ejerdiagram

Med det nye redigerbare ejerdiagram vil brugere, der har en Entreprise-licens, nu være i stand til at:

  • Rediger eksisterende data og tilføje ny data på personer og selskaber fx nøgletal, ejer- og stemmeandele.
  • Tilføje egne kommentarer i tekstbokse på personer og selskaber.
  • Eksportere/gemme ejertræet som billedfiler (PNG, SVG) i f.eks. kundemapper.
  • Tilføje nye ejere (personer og selskaber) og ejerrelationer til et selskab.
  • Fjerne/slette ejere (personer og selskaber) og ejerrelationer.
  • Mulighed for at fravælge alle eller enkelte nøgletal i visningen.

Note: Vi tilstræber at supportere de nyeste versioner af alle moderne browsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera og Microsoft Edge. Internet Explorer er ikke understøttet.image

Udviklingen af det redigerbare ejerdiagram er et projekt, som udspringer af den dialog, vi gennem den seneste tid har haft med markedet. Der er kommet et større behov for at brugerne selv skal kunne tilpasse ejerdiagrammet yderligere, i forhold til de krav der stilles af Finanstilsynet og af selskaberne selv.

Med det redigerbare ejerdiagram, imødekommer BiQ disse nye krav, og giver brugerne bedre mulighed for hurtigt og problemfrit at kunne få visning af den data, som deres arbejde kræver. Dette gør vi bl.a. ved at give mulighed for at tilføje udenlandske selskaber eller personer med ejerandele, der ikke er registret i de officielle registre.

Vi hører meget gerne feedback omkring det nye ejerdiagram til den videre udvikling på info@biq.dk eller 70 25 50 65.


Nyt forum for vidensdeling og bekæmpelse af svindel


image


I arbejdet med data oplever vi hos BiQ ofte datamønstre, vi finder stærkt mistænkelige og igen og igen viser historien at de mønstre dækkede over svindel.

Vi er ikke sat i verden for at være meddelere, men alligevel mener vi ikke denne viden skal gå tabt eller ubemærket hen hos vores samarbejdspartnere og kunder.

Derfor etablerer vi nu BiQs Fraud Forum med missionen om at opsamle tendenser, mønstre og viden fra endnu flere kilder. Vi vil i fællesskab minimere noget af den svindel der foregår i samfundet, både i forhold til den finansielle og offentlige sektor, men også hos virksomheder der oplever svindel i større omfang.

Derfor sender vi en invitation til alle i vores netværk: Giv os en direkte henvendelse, hvis du/I sidder i første forsvarslinje og dagligt arbejder med denne problemstilling.

Har du generelle erfaringer du vil dele på anonymiseret basis? og mener du andre vil kunne drage nytte af den erfaring?

Så kan vi i BiQ facilitere en proces, hvor vi alle bliver klogere og holder os på forkant med nye svindelformer, der dræner vores samfund for ressourcer og kanaliserer dem videre i tvivlsomme bagmænds lommer.

Vi vil fra starten i fællesskab beslutte, hvor ofte og hvilke fokusområder vi vil sætte ind over for. Vi kan love at det bliver spændende, at vores samtaler forbliver fortrolige og at vi alle vil blive bedre til vores arbejde i processen.


Hvis det har din interesse, er du meget velkommen til at kontakte Rasmus Rask på rpr@biq.dk eller 28 14 58 12

En dag i starten af vores abonnement så jeg faktisk i BiQ's nyhedsbrev, at en af vores kunder var ved at lave nogle ændringer i deres firma, som vi ikke vidste noget om...

Per Christensen, partner
Hjulmand & Kaptain