Søg nemt og hurtigt i BiQ:

Nyheder

Månedsupdate på nystiftede og ophørte selskaber samlet for juni og juli måned
05 Aug. 2020 af Line Høg Utoft

Trods coronakrisen lever iværksætterlysten stadig...


En mulig forklaring for stigningen på 8% i antallet af nystiftede enkeltmands-/personligt ejet virksomheder kan være ledige fra arbejdsmarkedet, der i kølvandet på krisen, har valgt at stifte eget firma og gå selvstændig.


Faldet i ophørte selskaber på 30% er med høj sandsynlighed forårsaget af regeringens hjælpepakker, som stadig beskytter virksomheder, der uden denne støtte ville have været gået konkurs.


*Tallene bør tages med forbehold for sagsbehandlingstiden hos CVR.


image

Fra admiralens gade til kronprinsens baghave - BiQ flytter til nye lokaler
04 Aug. 2020 af Line Høg Utoft

Vi er vokset ud af vores gamle lokaler i Niels Juels Gade og er derfor netop flyttet til vores nye lokaler i Toldbodgade - kun et stenkast fra Kronprinsens gemakker i Frederik VIII’s Palæ.


Vores nye omgivelser giver os bedre plads til nye kollegaer, nye projekter og mere ny, spændende udvikling. Alt dette giver os i sidste ende bedre muligheder for at levere endnu bedre produkter til vores kunder.


Vi glæder til at modtage både kunder og samarbejdspartnere på vores nye adresse.


image

Månedsupdate, navnenyheder, juni 2020
01 Jul. 2020 af Line Høg Utoft

Der sker hele tiden ændringer i dansk erhvervsliv, og i BiQ kan du følge med i dem alle sammen. Her et lille udsnit af de ændringer, der har fundet sted i hhv. direktioner og bestyrelser i juni måned – og som der er mange flere af i databasen.


• I A.E. Stubkjær A/S er Tom Peter Conny Johnsen blevet valgt ind i bestyrelsen. Han har overtaget pladsen efter Anders Mejlholm Larsen, som er udtrådt som medlem.
• Peter Lau Lauritzen er indtrådt som ny bestyrelsesformand for Athene Group A/S. Han har overtaget efter Per Søndergaard Pedersen, der er udtrådt af bestyrelsen.
• I Buhl Group A/S er en bestyrelse blevet dannet. Direktør Michael Buhl er sammen med Rasmus Jensen Buhl, Rikke Jensen Buhl og Tina Buhl indtrådt som medlemmer.
• Lauge Rønnow har via Lauge Rønnow ApS stiftet CircleScope ApS. Han har selv sat sig i direktørstolen og er indtrådt som medlem af bestyrelsen. Asger Rønnow og Peter Frank Henningsen er også indtrådt i den nydannede bestyrelse.
• Mette Gade Bodilsen har overtaget direktørposten og en plads i bestyrelsen for Durup Og Omegn - Forny Din By ApS. Begge poster har hun overtaget efter Hans Kristensen.
• I Falck Danmark A/S er Jakob Riis indtrådt som ny direktør efter Lars Bjørn Heineke. Samtidig er Jørgen Mieritz blevet valgt ind i bestyrelsen, og Jakob Just-Bomholt er udtrådt som medlem.
• Greystone Capital A/S har fået ny direktør. Toft Hedegaard Kristensen har overtaget efter Thomas Nederby Svenningsen. Den nye direktør er også indtrådt som medlem af bestyrelsen.
• Henrik Lildballe er blevet valgt ind i bestyrelsen for Heimstaden Nordic Living Denmark ApS, hvor Kristian Bo Lorentzen samtidig er udtrådt som medlem.
• Mette Jong Bøjlesen og Ronni Kirstejn Laursen er indtrådt som nye medlemmer af bestyrelsen for Jevi A/S. Kate Hermansen er udtrådt af bestyrelsen.
• I Køge Caravan Center A/S har Kirsten Jersie Larsen overtaget Steen Erik Hansens plads i bestyrelsen.
• Hans-Göran Frick er overgået fra alment bestyrelsesmedlem til bestyrelsesformand for Magasin Friend of Brands Danmark ApS. Per-Erik Almén er samtidig indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen, og den tidligere formand, Thomas Børre Jørgensen, er udtrådt.
• Michael Søren Falk Pedersen har overtaget Torger Tokles plads i bestyrelsen for Ofs Fitel Denmark ApS.
• Frederik Güldner Kolenda, Stig Myken og Søren Hoelgaard Justesen er alle indtrådt i bestyrelsen for Pengeprofilen A/S. Jørgen Lindhardt Steffensen er udtrådt som medlem.
• I Sjakk A/S er Michael Thorup Mortensen indtrådt som ny direktør. Han har overtaget posten efter Jens Erik Kristensen. Samtidig er Sine Madsen indtrådt i bestyrelsen som ny formand. Henrik Hallenberg Rasmussen er fratrådt posten og udtrådt af bestyrelsen.
• Michael Lutter er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Steeltec A/S. Han har overtaget pladsen efter Maik Risse.
• I Urban Altan aps er en bestyrelse blevet dannet. Henrik Nielsen, Morten Thor Andresen og Simon Ahlfeldt Mortensen er indtrådt som medlemmer.

Hvorledes Kan Du Sikre Dig Som Leverandør At Have Det Bedste Overblik I Forbindelse Med Offentligt Indkøb?
26 Jun. 2020 af Line Høg Utoft

Hos BiQ ApS har vi nu lanceret vores nyeste produkt tilføjelse til vores database, BiQ Public.

Klik På Linket Her.

Med vores nye produkt BiQ Public får du indblik i potentialet for salg til offentlige organisationer for din virksomhed og branche.

  • Få mulighed for at identificere vækstmuligheder både regional og nationalt.
  • Få mulighed for at se dine konkurrenters offentlige markedsandel matchet op mod din egen
  • Få bedre overblik over konkurrentlandskabet.
  • Få indsigt til at byde på de rigtige opgaver & finde de rigtige partnere
  • Nemmere identifikation af andre offentlige kunder i eget fagområde

BiQ Public kan være med til at belyse disse områder for den offentlige leverandør og giver et datadrevet beslutningsgrundlag, der kan bidrage til at optimere leverandørens arbejde i forbindelse med offentlige kunder.

Ønsker du at vide mere om, hvordan offentligt indkøbs data kan benyttes som beslutningsgrundlag, overvågning eller markedsindsigt, så kontakt vores senior konsulent for data solutions Jacob Holm Madsen på jhm@biq.dk.

Månedsupdate På Nystiftede Og Ophørte Selskaber, maj måned
16 Jun. 2020 af Line Høg Utoft

Med et mindre fald på omkring 7% i nystiftede selskaber for maj 2020 sammenlignet med maj sidste år, tyder tallene på at endnu større fald i udviklingen er undgået og tallene for maj 2020 ikke er langt fra 2019 på trods af coronakrisen. Kigger man dybere ned i data’en, kan det på brancheniveau ses at er er sket en massiv stigning i nystiftede selskaber indenfor post- og kurertjenester, 119 nye i 2020 mod kun 33 i 2019. Yderligere, fremgår det også at der er kommet en stigning på 6% i selskaber der arbejder med handel via internettet ift. 2019. Disse kan rette ses som interessante eksempler på Corona-tidens indvirken af det danske erhvervsliv. Med hensyn til Enkeltmands/Personligt ejet mindre selskaber, fremgår det ved nærmere analyse, at hele 20% af de nystartede selskaber i 2019 er ophørte i dag. Det skal bemærkes, at IVS-selskaberne ikke optræder i tallene for nogen af årene, da denne selskabsform nu er udfaset.

Ønsker du at vide mere om tallene fra opgørelsen, uddybet data vedrørende de underliggende brancher eller andre former for data og analyser, så kontakt Jacob Holm Madsen på jhm@biq.dk


Nye selskaber, maj.jpg

Månedsupdate, navnenyheder, maj 2020
02 Jun. 2020 af Line Høg Utoft

Vejret bliver varmere, verden åbner mere og mere op, og dansk erhvervsliv står heldigvis ikke stille.
Den sidste forårsmåned bød derfor også på ændringer i direktioner og bestyrelser, som du kan se et lille udvalg af lige her – og finde endnu mere af i BiQ.


• I &Tradition A/S er Søren Schøllhammer blevet valgt ind i bestyrelsen, hvor han har overtaget pladsen efter Anne Marie Düring Lausen.
• Heine Bach, Peter Schrøder Jeppesen og Søren Holk Hansen er alle indtrådt som nye medlemmer af bestyrelsen for Aarhus Minibusser ApS. Direktør Jess Abildskou er sammen med Vagn Nymand Andersen og Birthe Nymand Andersen udtrådt af bestyrelsen.
• I Brdr. Elboe ApS er Troels Elboe Jensen indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen.
• Leif Skov har overtaget Keld Gregersens post som bestyrelsesformand for Dansk Hestevæddeløb ApS. Den afgående formand er udtrådt af bestyrelsen.
• I Eson Pac Denmark A/S er Thor Mårten Emil Frostne blevet valgt til ny formand af bestyrelsen. Den tidligere formand Ulf-Roland Wilhelm Aminoff er udtrådt af bestyrelsen.
• Jacob Wollenberg har overtaget direktørposten for Fix my car A/S efter stifter Michael Antitsch Mortensen. Den afgående direktør har samtidig overtaget posten som bestyrelsesformand efter Peter Heide Wessel, som forbliver alment medlem af bestyrelsen.
• Lars Flemming Schultz Hansen er ny direktør og medlem af bestyrelsen for Holst Sko A/S. Han har overtaget begge poster efter Niels Flemming Lærkeborg Hansen.
• JMJ Enterpriess ApS er blevet stiftet. John Bo Jensen har sat sig i direktørstolen og er indtrådt som medlem af den nydannede bestyrelse, hvor også Anette Husted Holgersen, Jonas Priess Pedersen og Mathias Priess Pedersen er indtrådt som medlemmer.
• Gustav Peter Bang Nielsen, Louis Sindhøj Hellmann og Petros Evangelos Maravelakis har stiftet Konsus ApS. Alle tre stiftere er indtrådt i direktionen og den nydannede bestyrelse.
• Bo Eriksen har overtaget Bo Winther Barkholts plads i bestyrelsen for Modern Hotel Cosmetics ApS.
• I Nordens Entreprise ApS er Frederikke Willard Åxman blevet valgt ind i bestyrelsen.
• Premio Group A/S er blevet stiftet med Mikkel Larsen som direktør og Bjarke Mønsted Laursen, Clement Asger Liengaard Korsholm og Mikkel Kjær som medlemmer af bestyrelsen.
• Kristian Lind er indtrådt som ny bestyrelsesformand for Skibbild Entreprise A/S. Den tidligere formand, Jes Gravgaard Jensen, er udtrådt af bestyrelsen.
• Henrik Ankerstjerne Eriksen og Ulrik Gensby er begge blevet valgt ind i bestyrelsen for Teamarbejdsliv ApS.

Månedsupdate, navnenyheder, april 2020
01 Maj. 2020 af Line Høg Utoft

Selvom vi kun så småt er ved at åbne op for landet igen, ligger det danske erhvervsliv ikke helt stille. Her får du et lille udpluk af ændringer i direktioner og bestyrelser for april 2020 – og som du naturligvis kan finde meget mere af i BiQ.


• I Allianceplus A/S er Jacob Bryde Christensen indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen.
• Michael Brandt er indtrådt som ny direktør for Baltic Sea Glass ApS, hvor Maibritt Friis Jønsson og Peter Brent Hunner samtidig er udtrådt som direktionsmedlemmer. Den nye direktør er ligeledes indtrådt i bestyrelsen, hvor også Jan Engelbrecht er indtrådt som nyt medlem.
• Direktør Jeppe Blas Kvorning er indtrådt som bestyrelsesmedlem for De 5 Gaarde A/S. Per Egebæk Have og Bendt Tido Hannibal Wedell er udtrådt af bestyrelsen.
• Gustav Erik Nordenskjöld Ruda har overtaget Allan Søndergaard Orlands plads i bestyrelsen for Elma Instruments A/S.
• Ferkel ApS er blevet stiftet. Henrik Moesgaard Nielsen har sat sig i direktørstolen og er indtrådt i bestyrelsen. Bo Elgaard, Frank Kartz Johansen og Karl Erik Høj Andersen er også indtrådt i den nydannede bestyrelse.
• I Greenland Petroleum A/S er Jeanette Sandy Shalmi og Sarah Sandy Thomsen blevet valgt ind i bestyrelsen, hvor Ib Leif Kristiansen og Mogens Øgaard Larsen samtidig er udtrådt som medlemmer.
• Frederik Fischer Hjerl er indtrådt i bestyrelsen for Hjerl-Fonden.
• Eleonora Ustinova har overtaget Tamás Soós' plads i bestyrelsen for Iron Mountain A/S.
• Michael Holmdal Mikkelsen er indtrådt som ny direktør og medlem af bestyrelsen for Kinnerton Capital A/S. Han har overtaget begge poster efter Anette Møller Beck.
• Henning Dam, Jesper Steensen og Martin Kudsk Rasmussen er alle nye medlemmer af bestyrelsen for Letpension A/S. John Lundsgaard er udtrådt af bestyrelsen.
• MindFuture ApS er blevet stiftet. Cecilie Waagner Falkenstrøm er indtrådt som direktør og medlem af bestyrelsen, hvor også Michael Moesgaard Andersen og Niels Erik Blangstrup Zibrandtsen er indtrådt som medlemmer.
• Kristian Nør er indtrådt som direktør for Nör Denmark ApS efter Søren Holstein Thygesen. Kirsten Marie Nør har overtaget den afgående direktørs plads i bestyrelsen, hvor han samtidig er udtrådt som medlem.
• Natalie Rose Sacks og Regina Hodits er begge indtrådt som medlemmer af bestyrelsen for STIPE Therapeutics ApS.
• I The Curious Company A/S er Lars Vestergaard blevet valgt ind i bestyrelsen, hor han har overtaget pladsen efter Patrick Plucnar.
• Jacob Østergaard Knudsen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Trepko A/S. Jesper Bjørn Hansen er udtrådt af bestyrelsen.

Krise-bryderne
21 Apr. 2020 af Line Høg Utoft

I kølvandet på finanskrisen for ca. 12 år siden opstod en bølge af nye selskaber, mange bygget på hidtil ukendte forretningsmodeller og som siden skulle redefinere deres brancher. AirBnB og Uber kan nævnes som markante eksempler på dette. Vil det samme ske efter denne krise? Vil vi se helt nye typer af selskaber og forretningsmodeller redefinere markederne endnu en gang? Det er på den baggrund yderst interessant at følge med i denne udvikling og holde øje med- og lære af de nystartede selskaber.

Siden 12.marts og i resten af marts måned er der på trods af nedlukningen startet mere end 1.600 nye selskaber, som tror på, at de kan bryde krisen og skabe nye forretninger i disse svære tider. Her er top 30 brancher for de nye selskaber og udviklingen versus samme periode i 2019.

Opgørelsen er eks. foreninger, iværksætterselskaber og ikke-finansielle holdingselskaber.
Udover at arbejde mere intensivt med lead-generering og markedsresearch, i disse krisetider, er det desuden BiQs anbefaling at fokusere på fastholdelse af de gode eksisterende kunder og minimering af risikoen for tab overfor kunder eller leverandører, der kan komme i økonomiske vanskeligheder.

Med BiQs tjenester kan du med fordel opsætte overvågninger af alle dine eksisterende kunder og samarbejdspartnere, så du kan følge med i alle ændringer og opdateringer af f.eks. stamdata og nøgletal, ejerkreds og direktion.

Ønsker du at gå skridtet videre, kan du anvende BiQs unikke visning af historiske relationer og netværkskort mellem personer, virksomheder og ejendomme til at identificere nye muligheder for forretning blandt dine eksisterende kunder og samarbejdspartnere.


April mail2.jpg

Ny Tidslinje
17 Apr. 2020 af Line Høg Utoft

Nu kan du få endnu bedre indsigt og overblik med vores nye Tidslinje.
Når datamængden bliver stor, eller historikken omfattende, så er en god visuel fremstilling af data ofte med til at sikre bedre overblik og spare tid, hvilket vores nye tidslinje kan hjælpe med.
Alle brugere af BiQ har adgang til Tidslinjen, der gør det endnu nemmere at få overblik over skift i reelle ejere, ledelse, branchekoder, ejerskaber, revisorer, adresser m.v. fra etablering til dags dato.
Se den lige her.


Tidslinje - halv str.jpg

Månedsupdate, navnenyheder, marts 2020
02 Apr. 2020 af Line Høg Utoft

Hvad er der sket i dansk erhvervsliv, imens vi bekæmper Corona ved at arbejde hjemme og holde afstand? Her kommer et uddrag af de ændringer som har fundet sted i direktioner og bestyrelser for marts måned 2020 – og som du alt sammen kan finde mere af i BiQ.


• I Acomi A/S er Tina Mastrup indtrådt i bestyrelsen. Hun har overtaget pladsen efter Dan Mosskov, som er udtrådt.
• Jørgen Due Jensen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Arkitec A/S. Michael Reeholm Due er samtidig udtrådt som medlem.
• Anne Skovbro er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for BRFfonden. Hun har overtaget Kurt Bligaard Pedersens plads.
• Copen & Hagen ApS er blevet stiftet. Pernille Hove er indtrådt som direktør og medlem af bestyrelsen. Anina Tang Bintig, Jakob Stær, Jonas Sverdrup-Jensen, Rune Aarup Brodersen og Uffe Rønne Wagner er også indtrådt i den nydannede bestyrelse.
• I Electrolux Home Products Denmark A/S er Dan Alexander Pierrou indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen.
• Frans Struiwig er indtrådt som ny direktør for Frutarom Nordic A/S. Han har overtaget posten efter Guy Gill. Den nye direktør er ligeledes indtrådt som medlem af bestyrelsen, hvor også Robert Gerard Anderson og Ya Zhang er blevet valgt til nye medlemmer. Den afgående direktør er ligeledes udtrådt som medlem af bestyrelsen, sammen med Richard Allen O´Leary, Amos Anatot og Alon Granot.
• I Halberg Kapital A/S har Jens Pave overtaget direktørposten og en plads i bestyrelsen – begge efter Thomas Bastrup.
• Lillie Li Valeur er ny direktør for Jan Import A/S. Hun har overtaget efter Torben Christensen. Den afgående direktør er også udtrådt som medlem af bestyrelsen, hvor Lars Ole Petersen har overtaget hans plads.
• Jan Urban Jernbeck har overtaget Bjarne Eik Schultz-Andersens post som bestyrelsesformand for Kaffelaget ApS.
• Jørgen Jensen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Micro Matic A/S.
• Anders Colding Friis og Jakob Mikkel Hansen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Officeguru A/S.
• I Prueba Cybersecurity ApS er Karin Schmidt Frederiksen indtrådt i direktionen. Samtidig er en ny bestyrelse blevet dannet med direktionsmedlem Dennis Bjørndal Bondegaard Ellebæk foruden Julie Frederiksen, Martin Frederiksen og Niels Peter Beckmann Stok som medlemmer.
• Johan Jokum Nathan Hansen Berthelsen og Nuka Karl Pitaraq Henning Johansen er begge blevet valgt ind i bestyrelsen for Sisimiut Taxa ApS. Leif Knud Andersen og Arkaluk Ujût Peter Silasen er udtrådt som medlemmer af bestyrelsen.
• I Teknisk Agentur A/S har Jes Claus Jensen sat sig i direktørstolen efter Hans Henrik Lykke Brask.
• Qaali Schmidt er indtrådt i bestyrelsen for Voss Industry A/S, hvor Ove Georg Rasmussen samtidig er udtrådt som medlem.

En dag i starten af vores abonnement så jeg faktisk i BiQ's nyhedsbrev, at en af vores kunder var ved at lave nogle ændringer i deres firma, som vi ikke vidste noget om...

Per Christensen, partner
Hjulmand & Kaptain