Søg nemt og hurtigt i BiQ:

Nyheder

Månedsupdate På Nystiftede Og Ophørte Selskaber
23 Mar. 2020 af Line Høg Utoft

Coronakrisen vil ændre det danske erhvervsliv markant.
Ved hjælp af BiQs overvågningsløsninger vil du kunne overvåge og analysere dine kunders- og leverandørers status, så du kan være bedst muligt klædt på, til at imødekomme risikosituationer og økonomiske tab for jer. Omvendt kan anvendelsen af BiQs data også være med til at identificere nye muligheder for dig og din virksomhed. Det kunne f.eks. være kontakt til nye potentielle kunder blandt de nystartede virksomheder.


Så imens der stadig er ”stilhed før en potentiel storm” i ændringerne af det danske erhvervsliv, så kigger vi her tilbage på februar og ændringerne i stiftelser og ophør af selskaber.
For nystiftede selskaber i februar ser vi et fald i tallene for 2020. Dette skyldes lovændringen vedrørende iværksætterselskaber, som nu skal have en anpartskapital til mindst kr. 40.000, samt yderligere lovkrav, om at kapitalen skal dokumenteres med en revisorerklæring. Derfor ser vi, at antallet af nystiftede iværksætterselskaber er faldet markant.


For ophørte selskaber i februar ser vi en markant stigning i tallene for 2020. Særligt selskaber som falder ind under øvrige selskabsformer, udgør størstedelen af stigningen. Dette skyldes med høj sandsynlighed, at Erhvervs- og selskabsstyrelsen hvert 3. år kræver, at frivillige foreninger, som falder ind under øvrige selskabsformer, skal forny deres CVR-nummer.
Ønsker du at sikre din virksomhed med den nyeste viden om det danske erhvervsliv, er du velkommen til at kontakte os her eller på telefon 70255065, ligesom du kan deltage i vores online brugerdemonstrationer.


ophørt selskaber, feb.jpg

Giv kredit til de rigtige kunder
19 Mar. 2020 af Line Høg Utoft

Vi står overfor en hård tid med masser af potentielle konkurser i service-, detailhandel-, rejse- og fremstillingsbrancherne. I den situation skal leverandører, banker og udlejere virkeligt se sig grundigt for, inden der gives kredit og ændrede lånebetingelser. I BiQ har vi de data, der er kritiske, når der skal træffes de rigtige beslutninger. Det vil være guld værd at holde på de levedygtige kunder, men absolut gift at understøtte de forkerte. Har I behov for rådgivning og data, der gør en forskel, så tag fat i vores medarbejdere og hør hvad vi anbefaler at være på udkig efter.


Udelukkende at se på regnskabstal fra sidste år er en virkeligt farlig metode til at vurdere sine kunder. Sidste år tegnede alt rosenrødt og mange virksomheder leverede fantastiske resultater, men disse resultater kan være fuldstændigt irrelevante nu, hvor markeder forsvinder på et øjeblik og brancher oplever gigantiske udfordringer. Hvordan klarede virksomhederne sig under sidste krise, hvor hårdt er de gearede i dag, har de påtaget sig omkostninger i nye lejemål, der kan vise sig urentable nu? Får de overhovedet afleveret deres regnskab i år og er ledelsen og revisoren erfarne folk, med et godt netværk, som vil sikre virksomhedens overlevelse i en hård tid?


Se grundigt efter alle indikatorer, der kan afsløre eventuelle problemer, lad være med at stole på en simpel kreditscoring, som bygger på tal fra en tidsperiode hvor alt tegnede fint og godt, bevar roen og gå i dialog med kunderne og hold deres forretning op imod deres konkurrenters. Det er nu, det vil blive afsløret, hvem der har lagt til side til en periode med store udfordringer og hvem der har været for optimistiske eller letsindige i deres planer.

Hvis I vil blive endnu bedre til at bruge vores data, så meld jer til vores online brugerkurser eller kontakt vores kundekonsulenter, der alle har lang erfaring med at spotte de farer og muligheder der er for netop jeres forretning.
Tlf. 70 25 50 65


billede.jpg

En anden COVID-19 risiko - det værste og det bedste
13 Mar. 2020 af Line Høg Utoft

Vi er ikke eksperter på COVID-19 og de helbredsmæssige konsekvenser af en sådan sygdom, men den vil bringe en krise ind i erhvervslivet. En ting kriser gør, er at de bringer det bedste og det værste frem i folk.


Under finanskrisen var der talrige eksempler på personer og selskaber der tabte penge, fordi de stolede på de forkerte. De gav dem lån, de etablerede fælles selskaber, som på facaden var perfekte, men i virkeligheden var luftkasteller. Der blev afsendt varer til personer, der ikke eksisterede, til selskaber, der videresolgte dem, men glemte at betale den oprindelige leverandør.


Kernen i BiQ er at hjælpe og understøtte de selskaber og personer, der vil det bedste, mod dem, som vil det modsatte. Den nye TV-serie Pengejægerne på DR illustrerer dette arbejde i regi af Kammeradvokaten og en række journalister, som i fællesskab søger at afdække svindelnumre i en lang række variationer. Data understøtter deres arbejde og disse data er ikke bare rå data fra offentlige kilder, det er data, som er blevet analyseret, verificeret og korrigeret således at en række tricks til at snyde de offentlige kontrolsystemer er blevet afsløret og registreret rigtigt.


Det arbejde udfører vi dagligt og det har stor værdi i en krisetid, hvor svindel kan koste en god virksomhed livet og en bank kan få betydelige tab.


Har I været udsat for svindel? Tror I der er en forøget risiko for at tage dårlige beslutninger i den kommende tid? Så tag fat i os og hør hvordan vi kan bringe vores data i spil hos jer.
Tlf. 70 25 50 65

Månedsupdate, navnenyheder for februar 2020
02 Mar. 2020 af Line Høg Utoft

Her kan du se et lille udpluk af ændringer i hhv. direktioner og bestyrelser, der har fundet sted i februar måned – og som du naturligvis alle sammen kan finde i BiQ.


• I 3sun Denmark ApS er James Arnold Lenton, Nicola Dawn Mason, Paul Seton og Shaun Poll alle blevet valgt ind i bestyrelsen.
• Josefine Emilie Egebjerg og Nicoline Simone Egebjerg er indtrådt i bestyrelsen for Absolut Skadedyrsservice A/S. Per Henri Satterup er samtidig udtrådt som medlem af bestyrelsen.
• Khaled Ben Lamine Jemili er indtrådt som ny direktør og medlem af bestyrelsen for Balkan Holidays A/S. Han har overtaget begge poster efter Thomas Corneliussen.
• I fonden Center For Hjerneskade (Fond) har Ann-Dorthe Hass Jensen overtaget Bjarne Pedersens plads i bestyrelsen.
• Thomas Ahle er blevet valgt ind i bestyrelsen for Ess-Food A/S. Han har overtaget pladsen efter Preben Sunke, som er udtrådt af bestyrelsen.
• Thomas Gerken har overtaget direktørposten efter Christian Gerken for Gerken Invest ApS. Samtidig er en bestyrelse blevet dannet, hvor den nye direktør sammen med Nicole Haberl Jepsen er indtrådt som medlemmer.
• Ann Christina Rindom Sørensen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Jupiter ApS. Lise Wiemann er udtrådt af bestyrelsen.
• Thor Grabow har stiftet Linolie & Pigment A/S. Han har selv sat sig i direktørstolen, og er indtrådt som medlem af bestyrelsen. Lasse Boesen og Peter Huus er også indtrådt i den nydannede bestyrelse.
• I Osram A/S har Michael Steffen Pamer overtaget Christoph Michael Hölzls plads i bestyrelsen.
• Michael Thuren Jensen er indtrådt i bestyrelsen for Shark Gaming Systems A/S.
• I Trustmate ApS er Dorthe Egeskow-Gjerka Schmidt indtrådt som ny direktør efter Daniel Skovbakke. Den nye direktør er ligeledes indtrådt i bestyrelsen, hvor den afgående direktør er udtrådt som medlem.
• I Årets Hotel & Brasserie ApS har Ebbe Langhoff Gøgsig overtaget direktørposten efter Jacob Brunsborg. Samtidig er en ny bestyrelse blevet dannet. Carsten Greve Iversen og Jesper Lund er, sammen med den afgående direktør, indtrådt som medlemmer.

Job hos BiQ: Vi søger en udvikler - opstart hurtigst muligt
17 Feb. 2020 af Line Høg Utoft

Vi udvider endnu en gang vores udviklingsteam.

Vi får fortsat mere at lave, så er du Full Stack developer, data analytiker eller Front End’er, så har vi de helt rigtige opgaver til dig.

Vi opererer med Ruby on Rails, REST API’er, GraphQL, Neo4J, Node JS, Webpack, Go, Postgres DB, MSQL DB, Kubernetes mm. Har du erfaring med en eller flere af disse, så vil du hurtigt finde dig til rette hos os.

Vi kræver, at du er mødestabil, spreder godt humør, får energi af at udvikle løsninger, som letter arbejdsprocesser for vores kunder, leverer løsninger du kan stå inde for og sidst, men ikke mindst: du er ikke bange for at blive udfordret.

Din ansøgning og cv sender du til rpr@biq.dk

Månedsupdate, navneændringer for januar 2020
03 Feb. 2020 af Line Høg Utoft

Her kommer et lille udpluk af ændringer i direktions- og bestyrelsesposter fra januar 2020, som du naturligvis også kan finde i BiQ.


• I A/S Daells Bolighus er Henrik Mathiesen indtrådt som ny direktør. Han har overtaget posten efter Gert Sand, som til gengæld er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen.
• Mads Pauli Ringkjøbing-Christiansen og Nils Erik Lindskrog Smith er begge blevet valgt ind i bestyrelsen for Birger Christensen A/S.
• Olivier Marie Michel Denis Klein har overtaget Pierre Jean Marie Armangaus plads i bestyrelsen for Fan Milk International A/S.
• Christian Hindborg Johansen har stiftet Grow It - Keep It A/S. Han er selv indtrådt som direktør og medlem af bestyrelsen, hvor også Carina Jeanette Nielsen og Niels Egon Johansen er indtrådt som medlemmer.
• I Hotel Viking A/S er direktør Brian Fabricius indtrådt som medlem af bestyrelsen, hvor Anders Braad er udtrådt som medlem.
• Christian Francis Mildwater le Gassick har overtaget direktørposten for Kafferiet ApS efter Rud Christiansen. Samtidig er Birgitte Ørskov Reese, Christian Reese-You og Troels Knut Rørbæk Askerud indtrådt som medlemmer af bestyrelsen.
• I Norup Møbelsnedkeri A/S har Lis Tjørnehøj Andersen overtaget Asta Andersens plads i bestyrelsen.
• Jan Schäfer er indtrådt som ny direktør for Sabic Nordic A/S. Han ahr overtaget posten efter Nils Egebjerg. Søren Mark Jensen er samtidig blevet valgt ind i bestyrelsen.
• I Søskrænten A/S har Hans Vestergaard overtaget direktørposten efter Peter Elling Helmersen. Den nye direktør er ligeledes indtrådt som medlem af bestyrelsen, hvor også Jette Vestergaard og Olivia Vestergaard er indtrådt som medlemmer. Den afgående direktør er også udtrådt som medlem af bestyrelsen, sammen med Klaus Robert Elling Helmersen og Søren Torben Hvalsø.
• I William Skilte ApS er en bestyrelse blevet dannet. Direktør Jeppe Hebsgaard Arbjerg er, sammen med Mette Brock Tindbæk og Thomas Christensen, indtrådt som medlemmer.

Ny feature i ejertræet
28 Jan. 2020 af Line Høg Utoft

Vi har netop lanceret en opdatering til vores ejertræ.
Nu kan du i menuen til højre til-/fravælge, om du vil have vist CVR-numre i grafen, ligesom du kan øge størrelsen på ikonerne.
I viste eksempel, er ikonerne i mellemstørrelse og vi viser CVR-numre.

Ejertræ - lille.jpg

Job hos BiQ: Vi søger en Account Manager - opstart hurtigst muligt
07 Jan. 2020 af Line Høg Utoft

Vil du være en del af vores succes? BiQ udvider og søger en Account Manager.
Du er en sælger med stort ”S”, og er vild med at få et salg i hus, har en professionel tilgang til dit arbejde og dine kunder. Så er det lige dig, vi leder efter.


Som Account Manager hos BiQ forventer vi, at du:

  • Har erfaring med BtB-salg, både eksternt og via telefonen, med gode resultater på dit cv
  • Meget gerne erfaring med BtB salg af erhvervsinformation, herunder viden om data og API’er
  • Har dine argumenter på plads, elsker en god dialog og mestrer at lukke en handel
  • Er proaktiv, pålidelig, resultatorienteret og ambitiøs
  • Synes, det er inspirerende at være en del af en ambitiøs virksomhed, der fortsat udvikler sig

Dine arbejdsopgaver består i at føre professionel dialog med danske virksomheder og derigennem sælge vores forskellige løsninger og produkter. Kontakten med dine kunder og kundeemner foregår via telefonen, mailkorrespondance, løbende kundeservice og kundemøder.
Du skal opbygge din egen kundedatabase, der løbende skal plejes og udvikles. Hvis ikke du kommer fra branchen, vil du løbende få hjælp og feedback fra dine erfarne kollegaer og leder. Vi vil oplære dig grundigt i vores forretning og systemer. Det forventes til gengæld, at du kommer med det rette gåpåmod og drive.


Vi tilbyder:
Hos BiQ er der stort fokus på at indfri mål og at levere en høj kvalitet, men det er af lige så stor betydning, at de ansatte har det godt og synes, det er sjovt at gå på arbejde. BiQ er privatejet, og iværksætterånden lever stadig. Det betyder, at der ikke er langt fra tanke til handling, når gode ideer bliver bragt på bordet. Derudover har vi fokus på:

  • Attraktiv, fast løn, provision uden loft, og pensionsordning
  • Faglige udfordringer indenfor salg, samt fokus på personlig udvikling
  • Centralt beliggende kontorfaciliteter i indre København
  • Gode arbejdsforhold med sociale arrangementer, frokostordning og passionerede kollegaer

Vil du være en del af holdet og bidrage yderligere til vores vækst?

Så vil vi rigtig gerne modtage dit cv og en ansøgning eller et opkald fra dig, hvor du fortæller os om dine kompetencer og erfaringer. Vi tager løbende ansøgere ind til en snak, så søg hurtigst muligt.


Hvis du har spørgsmål, eller ønsker uddybning, er du velkommen til at ringe til salgschef Steen Hansen på tlf. 23 20 80 40.
Din ansøgning og cv sender du til sth@biq.dk


Vi ser frem til at høre fra dig.


Hvem er vi?
BiQ er Danmarks største erhvervsopslagsværk med informationer om mere end 950.000 personer og deres ledelsesposter i mere end 1.500.000 danske firmaer gennem de seneste 30 år.
Det er vores primære opgave at vedligeholde og udvikle den skarpeste og mest målrettede dataplatform, så vores kunder kan være effektive i deres daglige arbejde. Vi er et af Danmarks førende selskaber indenfor vores felt, og bidrager med forretningskritiske data til nogle af landets største virksomheder. Det betyder ofte et tæt samarbejde med vores kunder for at sikre, at de får det maksimale ud af salgsindsatser, kundekendskab og strategisk arbejde.

Månedsupdate, navneændringer for december 2019
06 Jan. 2020 af Line Høg Utoft

Godt nytår! Her følger et lille uddrag af de ændringer, der fandt sted i december 2019 i direktioner og bestyrelser i det danske erhvervsliv.• I 1st Forsikringsagentur ApS er Mark Bengaard Gravesen blevet valgt ind i bestyrelsen. Han har overtaget pladsen efter Alex Dalsgaard Nielsen.
• Thomas Griepp har overtaget direktørposten og en plads i bestyrelsen efter Martinus Joseph Marinus Aloysius Stals for A/S Dansk Shell.
• Lars Martin Gutberg er indtrådt som ny direktør for Aurora Group Danmark A/S. Han har overtaget efter Per Erik Jaer Bech-Jansen. Den afgående direktør er også udtrådt som medlem af bestyrelsen, hvor Philip Gunnarsson er indtrådt som nyt medlem.
• Brian Baltsersen og Morten Teidor Baltsersen er indtrådt i direktionen for Barney's Malerfirma A/S. Kjeld Frode Baltsersen er udtrådt af direktionen. Isabella Rosenby Berggren Baltsersen, Nanna Teidor Baltsersen og de to nye direktionsmedlemmer er alle fire indtrådt i bestyrelsen. Susanne Baltsersen er udtrådt som medlem af bestyrelsen.
• I Carre Copenhagen A/S har Shiri Rosenzweig Haugbøl overtaget direktørposten efter Bolette Louise Holmer. Shmuel Rosenzweig er samtidig blevet valgt ind i bestyrelsen, hvor den afgående direktør også er udtrådt.
• Per Høholt er blevet valgt ind i bestyrelsen for Dalby Mølle A/S. Han har overtaget pladsen efter Allan Christensen.
• I Easyinspect ApS er en bestyrelse blevet dannet. Direktør Andreas Krickhahn Larsen og Søren Jørgensen er begge indtrådt som medlemmer.
• COOP Danmark A/S har stiftet FDB Møbler A/S. Ole Kiel er indtrådt som direktør og en bestyrelse er blevet dannet med Jan Madsen, Kræn Østergård Nielsen og Peter Høgsted som medlemmer.
• Anne Mathilde Gyldenkærne Eich er blevet valgt ind i bestyrelsen for Go Fishing A/S. Hun har overtaget Jens Kristian Morthorst Staals plads.
• Jens Amdi Kirk og Kenneth Peter Jensen er begge indtrådt i bestyrelsen for Handicare Auto A/S. Pernilla Marie Therese Lindén og Jesper Skov Rosenbrock er udtrådt som medlemmer af bestyrelsen.
• René Eghammer er nyt medlem af bestyrelsen for Jeka Fish A/S. Toby Baxendale er udtrådt som medlem.
• Bettina Immergut Wagner har overtaget Vivek Kumars plads i bestyrelsen for Karnov Group Denmark A/S.
• I Leverandørselskabet Danish Crown Amba er Karsten Willumsen og Thomas Risager Kjær blevet valgt ind i bestyrelsen. Cay Wulff Sørensen og Peder Steen Andersen Philipp er begge udtrådt som medlemmer af bestyrelsen.
• Lars Børresen er indtrådt i direktion og bestyrelse for Mit Slot A/S.
• Bo Thomas Johansson har stiftet Skagen Fiskeri A/S. Han er selv indtrådt som direktør og medlem af bestyrelsen. Börje Daniel Johansson, Emil Johannes Johansson, Jens Koefoed Stadum, Johan Kristian Johansson samt Leif Börje Johansson og Mogens Ørts Jensen er også indtrådt i den nydannede bestyrelse.
• I Valsemøllen Af 1899 A/S er Jan Erik Eikeland, hvor han har overtaget efter Terje Ramm.
• I Vikingdanmark er Martin Alstrup Kristensen og Peder Wulff Jacobsen indtrådt som nyeste medlemmer af bestyrelsen. Jan Duchwaider og Erik Hansen er udtrådt af bestyrelsen.

Julehilsen fra BiQ
17 Dec. 2019 af Line Høg Utoft

Julestemningen begynder så småt at indfinde sig i BiQ-lejren, og det er derfor tid til at få ønsket alle en god jul og et godt nytår i dette, årets sidste, nyhedsbrev. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke jer alle for et godt og spændende år, og jeg ser samtidig frem til at fortsætte vores samarbejde i 2020.

Vi har bag linjerne knoklet for at kortlægge nye datakilder, præsentere nye analyser, forbedre brugergrænseflader og udvikle nye produkter gennem hele 2019. Vi ser frem til at forkæle jer med endnu flere datakilder og nyheder i det kommende år. Vores virksomhed er vokset med mange nye kunder i både BiQ og CiQ, og det betyder også nye ansigter og kompetencer på kontoret. Så nu er vi ved at vokse ud af vores kontor, og gør klar til en flytning i det nye år. Herfra vil vi fortsætte med at give jer det nødvendige ”Indblik og Overblik” samt støtte kampen mod svindel af både forbrugere, virksomheder og staten.


Glædelig jul, hilsen
Rasmus Philip Rask, direktør

En dag i starten af vores abonnement så jeg faktisk i BiQ's nyhedsbrev, at en af vores kunder var ved at lave nogle ændringer i deres firma, som vi ikke vidste noget om...

Per Christensen, partner
Hjulmand & Kaptain