Store forbedringer på tværs af løsningerne - BiQ

Store forbedringer på tværs af løsningerne

Fremgang for BiQ på mange parametre

Del denne artikel

”Når 1 + 1 = 3” var overskriften på en artikel vi skrev i forbindelse med fusionen mellem BiQ og IDQ for 3 år siden. Meget er sket siden da. Navneændringer på såvel virksomheds- som produktniveau, nyansættelser og nye teams for bare at nævne noget af det, der har fyldt en del internt hos os.  

Gennem det seneste år, har vores kunder tydeligt kunne se, at vi har udviklet massivt på vores løsninger: 

  • I BiQ Insight har vi implementeret Personlig Ejendomsportefølje, som er en helt ny måde at vise de samlede ejendomsbesiddelser for en person eller en virksomhed.  
  • I BiQ Insight har vi ændret måden hvorpå vi udregner ejer- og stemmeandele, så man nu også kan se andele under 25 %.  Samtidig har vi opdateret vores bagvedliggende Graph-database. Det betyder, at man nu som bruger ser fx ejertræer langt mere overskueligt.  
  • BiQ Search og Alert får i disse dage nye og opgraderede servere, for at fastholde den høje driftssikkerhed og korte svartid. 
  • I BiQ Alert (overvågning af personer og virksomheder) har vi foretaget massive forbedringer af brugerinterfacet.  
  • Mange af vores løsninger har i 2024 fået nye og forbedrede ejendomsdata, baseret på Datafordeleren.
     

Og vi hviler ikke på laurbærrene. Snart vil BiQ Insight få en omfattende opgradering af det visuelle udtryk så brugerne nu får en moderniseret brugergrænseflade sammen med Danmarks højeste datakvalitet. 

Relateret indlæg

Følg loven - og høst fordelene.
BiQ Datakvalitet

Opdaterede data: Følg loven og høst fordelene

Hvis bare alle fulgte loven, så ville der være høj datakvalitet i alle kunde- og CRM-systemer. Det er selvfølgelig ikke helt så enkelt endda, men

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.