Om os - BiQ

Mere end 20 års erfaring med data

BiQ er en 100 % danskejet datavirksomhed med speciale i datakvalitet og beslutningsstøtte.

I 2021 fusionerede virksomhederne BiQ og IDQ – og en kort overgang hed vi BDQ. Vi har samlet markedets mest erfarne datakompetencer på kontorer i Århus og København

Med god datakvalitet kan du træffe bedre beslutninger

Hvis du har en god datakvalitet, så kan du nemmere træffe endnu bedre beslutninger, som forhindrer, at du bliver svindlet.

Det var den kongstanke som Rasmus Rask havde, da han i november 2000 etablerede BiQ og begyndte at bygge det system, som skulle kunne levere opdaterede, kvalitetssikrede data fra CVR-registret.

Henrik Saustrup havde i årevis arbejdet med data i bla DM Partner (det nuværende Nexus Ambition). Ofte mødte han virksomhedsledere, som fortalte om et enormt tidsforbrug ift. at oprette nye kunder – og vedligeholde data efterfølgende. Alle de forskellige systemer de skulle slå op i for at sikre korrekt data. Det blev i 2011 til virksomheden IDQ, som samlede en lang række datakilder om såvel personer som virksomheder og udstillede dem i et brugervenligt søgeværktøj.

Fusion
I 2021 fusionerede IDQ og BiQ under navnet bdq a/s. I løbet af 2021 og 2022 blev der arbejdet intenst på at skabe én virksomhed. I 2023 blev næste skridt taget. Virksomheden ændrede navn til BiQ, og alle dataløsninger ændrede ligeledes navn til BiQ med et beskrivende efternavn, som fx BiQ Search, BiQ Alert osv.

Et stærkt team med en fælles kultur
Vi har fokus på trivsel og personlig udvikling for alle virksomhedens medarbejdere og gør en indsats for at sikre et samlet stærkt team. Samarbejde, medbestemmelse, glæde og en flad organisation er nøglen til at skabe en stærk, fælles kultur.

Fakta om BiQ

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Ring mig op

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.