Ledige stillinger - BiQ

BiQ A/S samler på dygtige og tilfredse medarbejdere

Hos BiQ leverer vi dataløsninger af høj kvalitet.

Det afspejler sig i vores medarbejderstab, som er nogle af markedets mest erfarne og respekterede inden for data og beslutningsstøtte.

Vi har Danmarks bedste hold - vil du med på det?

Vi har en ambitiøs målsætning: 

“På 3 år vil vi hjælpe vores kunder med at spare 1 million manuelle arbejdstimer og samtidig være med til at forhindre svindel for 75 milliarder kroner.”

Vi ved, at det er ambitiøst, men vi mener selv, at vi har stillet det bedst mulige hold, og derfor kan vi levere de bedste løsninger, som passer til vores kunder. Derfor værner vi også om vores vigtigste ressource – medarbejderne. 

Det gør vi ved, at vi i hverdagen udviser respekt for hinandens evner og personligheder. Vi forsøger at være rummelige og hos os skal der være plads til alle!

I vores seneste APV scorer vi tårnhøjt på sammenholdet kollegerne imellem. Det er vi ekstremt stolte over – det er også et område vi prioriterer højt fra ledelsens side. Hvis medarbejderne har det godt sammen, så opnår vi de bedste resultater. 

De fleste fredage slutter af med et glas, hvor vi taler om stort og småt eller tager et – for det meste – venskabeligt spil pool. Vi holder fast i vores to årlige fester, til sommer og til jul og tager en årlig tur til udlandet med lige dele fagligt og socialt indhold. 

Du kan læse mere om vores værdier: Tid, Ansvarlighed, Udvikling og Mennesket her.

Hvis du vil være en del af vores hold, så er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, hvor du fortæller hvordan du kan være med til at gøre en forskel for os og vores kunder. Ansøgningen skal du sende til job@biq.dk

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Ring mig op

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.