Nyt Navn - BiQ - Better Data & Decision Quality - BiQ

Nyt Navn – BiQ – Better Data & Decision Quality

Del denne artikel

Vores nye navn er BiQ. BiQ er samtidig ”fornavnet” på alle vores produkter, og så skærper vi tonen i forhold til det vi leverer til vores kunder. Vi leverer, som vi altid har gjort, en bedre datakvalitet, og så vil vi blive endnu bedre til at lavere en bedre støtte til dine beslutninger.

I 2021 fusionerede de to stærke virksomheder IDQ og BiQ. Den samlede virksomhed fik navnet bdq, som står for Better Data Quality. Det vil vi meget gerne holde fast i – altså at levere en bedre datakvalitet. Vi må bare erkende, at vi er mere end det. Det er ikke kun data vi leverer. Vi leverer støtte til at vores kunder kan træffe de bedste beslutninger. Samtidig var vores produktnavne blevet lidt for indforstående. BiQ, CiQ, IDQ osv. Det tager vi nu konsekvensen af, og skærper tonen.

bdq bliver til BiQ

Vi spurgte kort inden jul vores kunder til vores brand. Og her måtte vi erkende, at vi havde et rigtig stærkt navn, og det navn var BiQ. Derfor giver det god mening, at det er det vi arbejder videre med fremadrettet. Så på den korte bane, så ændrer vi alle produktnavne og firmanavnet, og det kan naturligvis virke forvirrende, men vi er sikre på at det vil give super god mening, og vil være med til at I, vores samarbejdspartnere, i endnu højere grad vil kunne forstå præcis hvad vi kan hjælpe med.

Better Data Quality bliver til Better Data & Decision Quality


Vi lovede tidligere at levere en bedre datakvalitet. Det gør vi stadig! Men vi vil også sikre, at alle ved, at det vi virkelig kan hjælpe med, det er at levere værktøjer, som sikrer af der er en højere kvalitet i de beslutninger, som vores kunder træffer. Derfor ser vores nye logo nu ud som du kan se øverst på denne side.

”Vi har benyttet de seneste 1 ½ år på at lægge strategi, udvikle handlingsplaner, foretage mindre tilrettelser og større stabiliseringer af vores løsninger – i det hele taget, at blive til én virksomhed. Det vil vi gerne vise eksternt. Derfor har vi udviklet en ny brandidentitet, lavet en ny hjemmeside og ændret navn på såvel firma som produkter. Og det vi gerne vil signalere, det er, at vi stadig er alt det vi tidligere har været, nu er vi bare endnu mere. Kort sagt, vi har taget det bedste fra to verdener, og lavet en der er endnu bedre. Vi håber, at I tager godt imod det. ” Siger Henrik Saustrup, administrerende direktør i BiQ.

For at skabe en bedre genkendelighed har alle vores løsninger fået nye navne, som du kan se under løsninger på dette site. 

Relateret indlæg

Den sorte svane foran et aktieindeks
BiQ nyheder

“Den Sorte Svane” afslører omfattende svindel

TV2’s aktuelle dokumentar “Den Sorte Svane” tegner et opsigtsvækkende billede af den kriminelle underverden. Fakturafabrikker, hvidvask, leasingsvindel, skattesvindel osv. udført med hjælp fra professionelle rådgivere

BiQ nyheder

Minimér dit tab fra svindlere med BiQ Risk

BiQs erfarne dataeksperter, har gennemgået en omfattende mængde historiske data om virksomheder og deres personkredse, for at finde lige netop de datavariabler, som kan forklare

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.