Tak til alle vores kunder og tak for 2022 - BiQ

Tak til alle vores kunder og tak for 2022

Del denne artikel

I 2022 har vi afsluttet flere langvarige udviklingsprojekter, som vores kunder vil få stor gavn af. Projekter som på den ene side har haft fokus på stabilisering og styrkelse af bestående løsninger og som på den anden side har haft fokus på at udvikle nye løsninger. Derfor bliver 2023 også et år med spændende nyheder, som vi glæder os til at introducere.

I 2022 har vi ligeledes styrket virksomhedens ledergruppe med markante branchekapaciteter som allerede har sat markante aftryk på virksomhedens udvikling. Henrik Hobel og Jesper Bagger, som begge kommer fra Nexus Ambition og Martin Willadsen fra LassoX .

bdq’s vision

Tab og økonomisk svindel er et stigende problem. Og virksomheders ønske om at effektivisere og automatisere er bestemt heller ikke blevet mindre. Det er præcis på de områder, hvor bdq ønsker at gøre en forskel. Således kunne vi ved årets nytårstaffel præsentere en ambitiøs 3 års plan som bygger på en todelt vision om hhv. at identificere og afhjælpe svindel og tab for 10 milliarder euro i 2025 samt fjerne én million manuelle arbejdstimer hos vores kunder.

I har måske bemærket, at vi på det seneste har haft en stigende fokus på reduktion af svindel og tab – en samfundsagenda, som vi er stolte over at bakke op om. Det gør vi bl.a. ved at være initiativtager til Fraud Forum, som har til formål at samle relevante beslutningstagere og interessenter til erfaringsudveksling på området. Og indenfor de kommende måneder vil vores kunder blive præsenteret for en serie af løsninger til bekæmpelse af svindel. 

Udover en række nye løsninger til bekæmpelse af svindel vil vi meget snart lancere nye versioner af vores monitoreringsløsning Alert. Og i februar kan vi præsentere en anden stor nyhed, nemlig at vi skifter navn, men det vil I høre mere om når vi kommer dertil.

Tak for et godt 2022 og må vi alle få et fantastisk 2023.

Godt nytår

Henrik Saustrup
CEO

Relateret indlæg

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.