Minimér dit tab fra svindlere med BiQ Risk - BiQ

Minimér dit tab fra svindlere med BiQ Risk

Del denne artikel

BiQs erfarne dataeksperter, har gennemgået en omfattende mængde historiske data om virksomheder og deres personkredse, for at finde lige netop de datavariabler, som kan forklare og forudsige svindel.

Det er disse data, vi har udvalgt og sammensat, så du kan træffe bedre beslutninger om kommende og nuværende kunder – på et oplyst grundlag!

Vil du fx indgå aftaler med virksomheder, hvor personkredsen har en omfattende konkurshistorik? Eller virksomheder, som gentagne gange har afleveret deres årsregnskaber for sent?

BiQ Risk er unikke og sammensatte data om virksomheder og deres personkreds. Data som kan medvirke til at afsløre, om der er tale om en person eller virksomhed, du skal være varsom med at indgå aftaler med. Eller helt gå udenom.    

BiQ Risk hjælper dig med:

  • Dyb indsigt i aktuelle og historiske data om personer og virksomheder
  • Synliggørelse af hvilke virksomheder og personer, man skal være varsom med at indgå aftaler med
  • Tjek af – og temperaturtagning på – hvilken andel af egne kunder, leverandører og samarbejdspartnere, der giver udslag på potentielle risikovariable. Alt sammen baseret på data, vi hos BiQ har identificeret som potentielle indikatorer på øget risiko.
  • Målrettet søgeværktøj, som du let kan anvende til at tjekke virksomheder og personkreds i forbindelse med KYC/AML/ODD og onboarding af nye kunder. Og som tilbyder nemt skift mellem BiQ Insight og BiQ Risk i forbindelse med din efterforskning. 

Hvis du er interesseret, så kan du få en gratis, uforpligtende prøveadgang, hvor du kan screene nogle af de kunder du tidligere har haft problemer med. På denne måde kan du se hvordan vi kunne have hjulpet dig. Du kan oprette din gratis prøveadgang her, eller ringe til os på 70 25 50 65 eller via mail til support@biq.dk, så kan vi hjælpe dig i gang.

20aug10:00BiQ Risk 20. augustVil du lære mere om denne tidsbesparende løsning, så skynd dig at tilmelde dig

23sep10:00BiQ Risk 23. septemberVil du lære mere om denne tidsbesparende løsning, så skynd dig at tilmelde dig

Relateret indlæg

Den sorte svane foran et aktieindeks
BiQ nyheder

“Den Sorte Svane” afslører omfattende svindel

TV2’s aktuelle dokumentar “Den Sorte Svane” tegner et opsigtsvækkende billede af den kriminelle underverden. Fakturafabrikker, hvidvask, leasingsvindel, skattesvindel osv. udført med hjælp fra professionelle rådgivere

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.