Minimér dit tab fra svindlere med BiQ Fraud

Minimer dit tab fra svindlere med BiQ Fraud

Svindel koster dansk erhvervsliv, såvel som den danske stat, milliarder af kroner årligt. Med BiQ Fraud får du adgang til udslagsgivende data, som kan afsløre potentielle svindlere blandt virksomheder og deres personkreds.

Hvad er BiQ Fraud?

BiQs erfarne dataeksperter, har gennemgået en omfattende mængde historiske data om virksomheder og deres personkredse, for at finde lige netop de datavariabler, som kan forklare og forudsige svindel.

Det er disse data, vi har udvalgt og sammensat, så du kan træffe bedre beslutninger om kommende og nuværende kunder – på et oplyst grundlag!

Vil du fx indgå aftaler med virksomheder, hvor personkredsen har en omfattende konkurshistorik? Eller virksomheder, som gentagne gange har afleveret deres årsregnskaber for sent?

BiQ Fraud er unikke og sammensatte data om virksomheder og deres personkreds. Data som kan medvirke til at afsløre, om der er tale om en person eller virksomhed, du skal være varsom med at indgå aftaler med. Eller helt gå udenom.    

Sådan fungerer det

Med BiQ Fraud får du adgang til dataløsninger, som hjælper dig med at identificere svindel relateret til virksomheder og personkredsen omkring virksomheder.

Online søgeværktøj med fleksible søgemuligheder på personer og virksomheder. BiQ Fraud byder på et målrettet datamodul i BiQ Insight – så du let kan tjekke virksomheder og personer i forbindelse med KYC/AML, kreditvurdering og onboarding af nye kunder.

Du kan få enkeltstående eller løbende leverancer af BiQ Fraud-data, som du selv kan bygge ind i dine egne systemer og modeller. Du undgår at skulle udlevere/overføre dine egne kundedata til os – men kan nøjes med at modtage og behandle eksterne data, som passer til dine behov.

Gennem selvbetjeningsportalen BiQ Datamanager, kan du let og hurtigt tjekke dine egne kunder, og få dem beriget med BiQ Fraud-data. Så kan du lige så ofte du har behov, få indsigt i hvem af dine nuværende kunder, som er i farezonen. Eller om du skal ændre din kreditpolitik overfor udvalgte kunder.

BiQ Fraud hjælper dig med:

Hvad er fordelene for dig?

Med BiQ Fraud får du bla.: 

hand touching button with AML anti money laundering sign

Hvad siger kunderne?

SEF

“Hos SEF har vi siden 2016 haft automatisk ALERT integration til vores Kunde- og afregningssystem, som vi er super glade for.  Det skaber stor værdi og hjælper os med nemt, automatisk og kontinuerligt, at have de mest korrekte og opdaterede kundedata. Alert løsningen er abonnementsbaseret datavask, som monitorerer og dagligt sender informationer om ændringer i […]

Kræftens Bekæmpelse

“Vi bruger BiQ Search til at finde nye adresser på vores medlemmer, når deres post ikke når frem. BiQ Search er også god, når vi skal verificere, at en person stadig bor på adressen, er flyttet eller evt. er afgået ved døden. PÅ den måde sparer vi en masse tid, og sikrer at de budskaber […]

Ekspres Bank

“Ekspres Bank har benyttet sig af BiQ i snart otte måneder, og det har virkelig været en hjælp for vores medarbejdere. BiQ har løftet vores arbejdsprocesser til at højere niveau, idet vi væsentligt hurtigere kan skabe overblik over en kundes aktiver, situation og fremtidige muligheder. BiQ har ligeledes været med til at effektivisere vores kaldshåndtering, […]

Dagbladet Børsen

“Med dets enkle, hurtige og pålidelige adgang til data, er BiQ Insight på personoplysnings-delen klart markedsledende i Danmark”

En række af Danmarks mest prominente virksomheder benytter BiQ's services

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?
Så kontakt os og lad os tale mere om dine ønsker

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time. 

Ring mig op

Udfyld denne formular, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her