Et online søgeværktøj som bruges til kreditvurdering og AML/KYC

Dybere indsigter og bedre beslutninger om kredit, AML/KYC og onboarding af nye kunder

Med BiQ Insight (tidl. BiQ) får du et brugervenligt online søgeværktøj, hvor data om virksomheder, personer og ejendomme er relateret på kryds og tværs. Det giver stort overblik og bedre indsigt.

Hvad er BiQ Insight?

BiQ Insight har i mere end 20 år været et af dansk erhvervslivs foretrukne online søgeværktøjer. BiQ Insight giver dig let og hurtig indsigt i facts om virksomheder og deres personkreds.


Kernen i BiQ Insight er dels adgangen til de mest aktuelle samt omfattende historiske data, dels relationer mellem data på kryds og tværs. Vi binder alt sammen, så du lettere og hurtigere kan få overblik over sammenhænge mellem personer, virksomheder, ejendomme og adresser. 

I forbindelse med AML/KYC, kreditvurdering og onboarding af nye kunder er BiQ Insight et uundværligt værktøj, som vil spare dig tid og bidrage til at forebygge økonomisk tab. 

Har du brug for automatisering, kan data også integreres direkte med dine egne systemer via API.

Hvad får du adgang til med BiQ Insight?

Du får adgang til et online søgeværktøj med en hel verden af sammenkædede data, som vi gennem de seneste 30 år har opdateret og optimeret. 

Markedsledende online søgeværktøj med fleksible søgemuligheder på virksomheder samt relaterede personer og ejendomme. Afgørende og vigtigt værktøj for dig som arbejder med AML/KYC, onboarding af nye kunder, kreditvurdering og emnegenerering.

Omdrejningspunktet for BiQ Insight er data om danske virksomheder – kombineret med data om regnskaber, nøgletal, personnetværk, visuelle ejerdiagrammer og ejendomsejerskaber. Alle data er sammenkædet, så du let kan springe mellem virksomheder og personer – og se hvordan koncerner og personer er forbundet i netværk.   

Mange data – og sammenkædede data – giver dyb kundeindsigt. Det giver dig gode søge- og efterforskningsmuligheder, hvis du eksempelvis arbejder med AML/KYC, onboarding og oprettelse af nye kunder samt kreditvurdering.

Offentlige data er (desværre) meget ofte mangelfulde eller fejlbehæftede. BiQ Insight gør brug af kvalitetsforbedrede data. Hos BiQ udfører vi algoritmiske og manuelle kvalitetsprocesser for opnåelse af højest mulige datakvalitet – hver eneste dag. Vi retter og forbedrer eksempelvis fejl i nøgletal, ejerforhold, personer i firmanavn, dubletter og selskabsstatus.

Med BiQ Insight får du adgang til knap 30 års akkumuleret historik. Det får du ingen andre steder. Det betyder at du kan se historiske data – og udvikling – for personer og virksomheder. Ligesom du kan søge på historiske navne og adresser, selvom disse er ændret for længe siden.

’Kend din kunde’ er et nøglebegreb bl.a. i den finansielle sektor og handler om at kunne kortlægge hvem kunden i virkeligheden er. I BiQ Insight identificeres både personer samt danske og udenlandske selskaber som ejere – og de identificeres unikt. Det giver mulighed for at se hvilke personer, der ejer hvilke selskaber, og det giver et unikt indblik i koncernstrukturer.

BiQ Insight giver mulighed for at afdække risici ved hjælp af overvågning af ændringer i dansk erhvervsliv. Starter din konkurrent et nyt firma? Er din kundes selskab kommet under tvangsopløsning? Har dine samarbejdspartnere afleveret årsregnskab? Er personerne i dit netværk indtrådt i nye bestyrelser eller direktioner? Har ejendommen skiftet ejere? Med få klik sikrer du, at du altid er opdateret på ændringer i din omverden.

Personnetværk og ejerdiagrammer giver stort overblik over netværk og nem adgang til at “springe rundt” mellem de personer og virksomheder, der er forbundet med hinanden. Medarbejdere i fx den finansielle sektor, kan redigere og tilføje data til ejerdiagrammerne – og gemme egne tilføjelser lokalt. Det giver bedre og hurtigere mulighed for dokumentation ifm. KYC.BiQ Insight hjælper dig bl.a. med

18jun10:00BiQ Insight online demoVi inviterer endnu engang til vores populære BiQ Insight webinar, som varer en time

20aug10:00BiQ Risk 20. augustVil du lære mere om denne tidsbesparende løsning, så skynd dig at tilmelde dig

Hvad siger kunderne?

SEF

“Hos SEF har vi siden 2016 haft automatisk ALERT integration til vores Kunde- og afregningssystem, som vi er super glade for.  Det skaber stor værdi og hjælper os med nemt, automatisk og kontinuerligt, at have de mest korrekte og opdaterede kundedata. Alert løsningen er abonnementsbaseret datavask, som monitorerer og dagligt sender informationer om ændringer i […]

Kræftens Bekæmpelse

“Vi bruger BiQ Search til at finde nye adresser på vores medlemmer, når deres post ikke når frem. BiQ Search er også god, når vi skal verificere, at en person stadig bor på adressen, er flyttet eller evt. er afgået ved døden. PÅ den måde sparer vi en masse tid, og sikrer at de budskaber […]

Dagbladet Børsen

“Med dets enkle, hurtige og pålidelige adgang til data, er BiQ Insight på personoplysnings-delen klart markedsledende i Danmark”

En række af Danmarks mest prominente virksomheder benytter BiQ's services

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?
Så kontakt os og lad os tale mere om dine ønsker

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time. 

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her