Minimér dit tab fra svindlere med BiQ Fraud

Minimer dit tab fra svindlere med BiQ Risk

Svindel koster dansk erhvervsliv, såvel som den danske stat, milliarder af kroner årligt. Med BiQ Risk får du adgang til udslagsgivende data, som kan afsløre potentielle svindlere blandt virksomheder og deres personkreds.

Fraudbekæmper foran sin computer

Hvad er BiQ Risk?

BiQs erfarne dataeksperter, har gennemgået en omfattende mængde historiske data om virksomheder og deres personkredse, for at finde lige netop de datavariabler, som kan forklare og forudsige svindel.

Det er disse data, vi har udvalgt og sammensat, så du kan træffe bedre beslutninger om kommende og nuværende kunder – på et oplyst grundlag!

Vil du fx indgå aftaler med virksomheder, hvor personkredsen har en omfattende konkurshistorik? Eller virksomheder, som gentagne gange har afleveret deres årsregnskaber for sent?

BiQ Risk er unikke og sammensatte data om virksomheder og deres personkreds. Data som kan medvirke til at afsløre, om der er tale om en person eller virksomhed, du skal være varsom med at indgå aftaler med. Eller helt gå udenom.    

Sådan fungerer det

Med BiQ Risk får du adgang til dataløsninger, som hjælper dig med at identificere svindel relateret til virksomheder og personkredsen omkring virksomheder.

Harmonikaindhold

Du kan få enkeltstående eller løbende leverancer af BiQ Risk-data, som du selv kan bygge ind i dine egne systemer og modeller. Du undgår at skulle udlevere/overføre dine egne kundedata til os – men kan nøjes med at modtage og behandle eksterne data, som passer til dine behov.

Gennem selvbetjeningsportalen BiQ Datamanager, kan du let og hurtigt tjekke dine egne kunder, og få dem beriget med BiQ Risk-data. Så kan du lige så ofte du har behov, få indsigt i hvem af dine nuværende kunder, som er i farezonen. Eller om du skal ændre din kreditpolitik overfor udvalgte kunder.

BiQ Risk er et online søgeværktøj med fleksible søgemuligheder på personer og virksomheder. Du kan let skifte mellem BiQ Risk og BiQ Insight – så du let kan afdække en lang række risikofaktorer på virksomheder og personer i forbindelse med KYC/AML/ODD, kreditvurdering og generel onboarding af nye kunder.

BiQ Risk hjælper dig med:

Hvad er fordelene for dig?

Med BiQ Risk får du bla.: 

hand touching button with AML anti money laundering sign
Nuværende måned

20aug10:00BiQ Risk 20. augustVil du lære mere om denne tidsbesparende løsning, så skynd dig at tilmelde dig

23sep10:00BiQ Risk 23. septemberVil du lære mere om denne tidsbesparende løsning, så skynd dig at tilmelde dig

Få 10 konkrete råd til at undgå tab fra svindelvirksomheder

Bestil gratis e-bog: “10 konkrete råd til at undgå tab fra svindelvirksomheder”

Hvad siger kunderne?

SEF

“Hos SEF har vi siden 2016 haft automatisk ALERT integration til vores Kunde- og afregningssystem, som vi er super glade for.  Det skaber stor værdi og hjælper os med nemt, automatisk og kontinuerligt, at have de mest korrekte og opdaterede kundedata. Alert løsningen er abonnementsbaseret datavask, som monitorerer og dagligt sender informationer om ændringer i […]

Kræftens Bekæmpelse

“Vi bruger BiQ Search til at finde nye adresser på vores medlemmer, når deres post ikke når frem. BiQ Search er også god, når vi skal verificere, at en person stadig bor på adressen, er flyttet eller evt. er afgået ved døden. PÅ den måde sparer vi en masse tid, og sikrer at de budskaber […]

Dagbladet Børsen

“Med dets enkle, hurtige og pålidelige adgang til data, er BiQ Insight på personoplysnings-delen klart markedsledende i Danmark”

En række af Danmarks mest prominente virksomheder benytter BiQ's services

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?
Så kontakt os og lad os tale mere om dine ønsker

Ring mig op

Udfyld denne formular, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.