BiQ Search - Information om privatpersoner og virksomheder

Indsigt og overblik på tværs af datakilder – med én enkelt søgning

Med BiQ Search (tidl. iDQ Search) får du et brugervenligt online søgeværktøj, som giver dig adgang til alle de informationer du har brug for om personer, virksomheder og ejendomme.

Hvad er BiQ Search?

I de fleste virksomheder bruges der uforholdsmæssigt megen tid på informationssøgning. 

Ofte skal medarbejdere søge efter data om personer og virksomheder i forskellige databaser og systemer. Med BiQ Search får du bedre indsigt og overblik, idet vi har bundet datakilderne sammen på tværs. Du får lynhurtig adgang til alle relevante datakilder – i ét og samme system. Det sparer dig for tid og besvær og giver dig et bedre beslutningsgrundlag.

User authentication system with username and password, cybersecurity concept,lobal network security technology, business people protect personal information.  with a padlock icon on the virtual interface cybersecurity concept.

BiQ Search hjælper dig med:

Online søgeværktøj med fleksible søgemuligheder på personer, virksomheder, ejendomme og adresser. Afgørende og vigtigt værktøj for dig, som er optimeret mod dig som sidder i kunde- og medlemsservice, inkasso, kredit, økonomi, afregning samt øvrige administrative afdelinger.

Ud over datakilder såsom CPR- og CVR-registrene samt telefonabonnenter, får du også adgang til Tingbøgerne, Statstidende og BBR-ejendomsdata, foruden betalingsanmærkninger om personer og virksomheder fra RKI og Debitor Registret samt kreditrapporter om virksomheder fra Creditsafe – med kreditscore og anbefalet kreditmaks.

Som bruger af BiQ Search skal du ikke bekymre dig om de bagvedliggende datakilder. Vi sørger for at du altid har adgang til de datakilder, du har brug for.

Med BiQ Search får du endnu bedre datakvalitet ved oprettelse af nye kunder. Eller når du validerer en eksisterende kunde. Du får mulighed for både direkte integration til dine egne systemer og en copy/paste-funktion, som gør, at du slipper for selv at taste vigtige stamdata.

Mange data giver dyb kundeindsigt.
Det giver dig gode søge- og efterforskningsmuligheder, hvis du eksempelvis arbejder med onboarding og oprettelse af nye kunder, kreditvurdering, inkasso eller returpostbehandling.

Som standard giver BiQ Search dig gratis adgang til økonomioverblik for både personer og virksomheder. Ønsker du en mere formel kreditvurdering, integrerer vi direkte med din nuværende aftale hos RKI og Debitor Registret (betalingsanmærkninger om personer og virksomheder) eller Creditsafe (kreditrapporter om virksomheder).

Alle de teledata du ser på krak.dk og degulesider.dk, finder du også som standard i BiQ Search. Men vi går skridtet videre og giver dig adgang til at tjekke personens status og stamdata direkte i CPR-registret. Så er du sikker på, at data er korrekte, da teledata normalt ajourføres af abonnenten selv.

For at give dig endnu bedre og hurtigere overblik, har vi samlet udvalgte data i dashboards. Du får eksempelvis adgang til ”økonomioverblik”, som samler data om personers ejerskaber, belåning, udlæg osv. samt virksomheders nøgletal fra de fem seneste regnskabsår. Eller ”ejendomsoverblik”, der giver dig indblik i den samlede ejendomsportefølje samt de vigtigste BBR-oplysninger for ejendommen.

Du får adgang til en omfattende sammenkædning af virksomheder og deres personkreds bestående af ejere, direktion og bestyrelse. Det giver et hurtigt overblik over hvilke virksomheder, der indgår i en koncern. Eller hvilke personer, der er i netværk med hinanden gennem fælles ejerskaber, direktioner og bestyrelser.

Hvad er fordelene ved BiQ Search?

07maj10:00BiQ Search online demo majVi inviterer endnu engang til vores populære BiQ Search webinar

04jun11:00BiQ Alert Professionel demo 4. juniBiQ Alert giver dig daglige automatiske opdateringer til dine kundedata

13jun10:00BiQ Search online demo juniVi inviterer endnu engang til vores populære BiQ Search webinar

13jun10:00BiQ Risk 13. juniVil du lære mere om dette banebrydende produkt, så skynd dig at tilmelde dig

20aug10:00BiQ Search online demo augustVi inviterer endnu engang til vores populære BiQ Search webinar

21aug10:00BiQ Risk 21. augustVil du lære mere om dette banebrydende produkt, så skynd dig at tilmelde dig

21aug11:00BiQ Alert Professionel demo 21. augustBiQ Alert giver dig daglige automatiske opdateringer til dine kundedata

08okt11:00BiQ Alert Professionel demo 8. oktoberBiQ Alert giver dig daglige automatiske opdateringer til dine kundedata

Hvad siger kunderne?

SEF

“Hos SEF har vi siden 2016 haft automatisk ALERT integration til vores Kunde- og afregningssystem, som vi er super glade for.  Det skaber stor værdi og hjælper os med nemt, automatisk og kontinuerligt, at have de mest korrekte og opdaterede kundedata. Alert løsningen er abonnementsbaseret datavask, som monitorerer og dagligt sender informationer om ændringer i […]

Hillerød Forsyning

“Vi kan slet ikke forestille os ikke at have BiQ Search i hverdagen – når man arbejder med kundedatabaser, er det et uundværligt værktøj at gøre brug af.Vi sparer tid og sikrer at vi har de korrekte oplysninger.“ – Vivian Løcke Østergaard

DLA Piper Denmark

“Jeg er stor fan af BiQ Search, da systemets sammenkørsel af mange registre, er en ”one stop shop” i forhold til meget hurtigt, at danne sig et overblik over en eventuel ikke samarbejdsvillig skyldners situation. Jeg har i den 1-årige periode, hvor jeg har været bruger af systemet, haft flere sager, hvor jeg med input […]

Kræftens Bekæmpelse

“Vi bruger BiQ Search til at finde nye adresser på vores medlemmer, når deres post ikke når frem. BiQ Search er også god, når vi skal verificere, at en person stadig bor på adressen, er flyttet eller evt. er afgået ved døden. PÅ den måde sparer vi en masse tid, og sikrer at de budskaber […]

En række af Danmarks mest prominente virksomheder benytter BiQ's services

Brug for hjælp?

Vi sidder klar til at rådgive dig om,hvordan du kommer i gang:

Bestil online demo

Tilmeld dig gratis online demonstration af løsningen. Gennemgangen tager 30 min.

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time. 

Gratis prøveadgang til BiQ Search

Vil du prøve BiQ Search helt gratis, så udfyld blot denne formular. Vi vil kontakte dig på den førstkommende hverdag med loginoplysninger. 

BiQ Search

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her