Minimering af tab fra svindel - BiQ

Reducer tab med effektive værktøjer og udslagsgivende data til bekæmpelse af svindel

KYC (Know Your Customer) er med til at øge viden om kunderne – og begrænse risiko såvel som tab. Svindlere kan i mange tilfælde identificeres på forhånd – når du har adgang til de rigtige data og værktøjer.   

Effektiv bekæmpelse af svindel kræver adgang til relevante og opdaterede data

Uanset om du har brug for at tjekke en enkelt kunde ved onboarding – eller du har brug for at foretage et dybere og løbende baggrundstjek af personer og virksomheder, så har BiQ en dataløsning som passer til dit behov.

Få direkte adgang til risk-data i online søgeværktøj

Skal du fx tjekke en ny kunde, og vil du samtidig vurdere risikoen ud fra andre vinkler end kreditvurdering?

Så skal du bruge BiQ Risk.

Et søgeværktøj som giver adgang til særlige, udslagsgivende og bearbejdede datavariable. Se hurtigt om en virksomhed har indikatorer på mulig svindel eller anden risiko. Fx gennem indsigt i regnskabsdata, adressen samt personkredsens konkurshistorik.

Få tjekket/screenet dine kunder når det passer dig

Har du brug for at få tjekket hele din samlede kundedatabase? Se om nogle af dine kunder slår ud på de særligt vigtige risikovariable?

Med BiQ Datamanager får du beriget dine egne kundedata med udslagsgivende risk-variable.

Få adgang til enten en selvbetjeningsportal eller til automatisk berigelse af dine egne kundedata med de vigtigste variable.

Få risk-data integreret i dine egne systemer og modeller

Har du brug for at få bygget de særligt udslagsgivende risiko-variabler ind i dit eget kundesystem eller risikomodel? Så har du brug for adgang til det fulde datasæt med risk-variabler.
Med BiQ Services får du enkeltstående eller løbende leverancer af udslagsgivende risk-variabler, som du selv kan bygge ind i dine egne systemer og risikomodeller. Du undgår at skulle udlevere/overføre dine egne kundedata til os, men kan nøjes med at modtage og behandle eksterne data, som passer til dit behov.

Effektiv AML/KYC kræver adgang til sammenkædede data

Hvis du arbejder med AML/KYC, onboarding af nye kunder og/eller compliance-tjek har du brug for at kende sammenhængen mellem virksomheder, personer og ejendomme.
BiQ Insight er data om danske virksomheder, kombineret med data om regnskaber, nøgletal, personnetværk og ejendomsejerskaber. Alle data er sammenkædet, så du let kan springe mellem virksomheder og personer – og se hvordan de er forbundet i netværk.

saustrup

Hvorfor skal du benytte BiQ's værktøjer til reduktion af tab og bekæmpelse af svindel?

Når du har adgang til de rette data og værktøjer, opnår du bl.a. følgende fordele

Hvad siger kunderne?

SEF

“Hos SEF har vi siden 2016 haft automatisk ALERT integration til vores Kunde- og afregningssystem, som vi er super glade for.  Det skaber stor værdi og hjælper os med nemt, automatisk og kontinuerligt, at have de mest korrekte og opdaterede kundedata. Alert løsningen er abonnementsbaseret datavask, som monitorerer og dagligt sender informationer om ændringer i […]

Business Broker

Vi har i de seneste 20 år rådgivet virksomheder med økonomisk overblik inklusiv en realistisk værdiansættelse når de skulle sælge eller fusionere deres virksomhed. Arbejdet med at screene selskaber og personkredsen bag, foretage baggrundstjek af virksomheder og dobbelttjekke at alle oplysninger er korrekte er vigtig pga. vores fokus på kvalitet i rådgivningen. Derfor har vi […]

Hillerød Forsyning

“Vi kan slet ikke forestille os ikke at have BiQ Search i hverdagen – når man arbejder med kundedatabaser, er det et uundværligt værktøj at gøre brug af.Vi sparer tid og sikrer at vi har de korrekte oplysninger.“ – Vivian Løcke Østergaard

DLA Piper Denmark

“Jeg er stor fan af BiQ Search, da systemets sammenkørsel af mange registre, er en ”one stop shop” i forhold til meget hurtigt, at danne sig et overblik over en eventuel ikke samarbejdsvillig skyldners situation. Jeg har i den 1-årige periode, hvor jeg har været bruger af systemet, haft flere sager, hvor jeg med input […]

En række af Danmarks mest prominente virksomheder benytter BiQ's services

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?
Så kontakt os og lad os tale mere om dine ønsker

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.