Forøgelse af datakvalitet - BiQ

Få styr på dine kundedata – og træf bedre beslutninger!

Høj datakvalitet er fundamentet for bedre overblik, større kundeindsigt og korrekte beslutninger. Få grundlæggende styr på data, øg den generelle datakvalitet og få samtidig hjælp til at få data til bedre at flyde mellem systemer.

Sådan øger du datakvaliteten

Uanset om du blot har behov for at kunne oprette nye kunder med korrekte og aktuelle stamdata – eller har behov for en 100% automatiseret og integreret datakvalitetsløsning, har BiQ løsningen til din virksomhed.

Få korrekte data – allerede ved onboarding og kundeoprettelse

Arbejder du med kunde- og medlemsadministration? Så kender du behovet for at få kunden eller medlemmet oprettet korrekt fra starten – med aktuelle og tilstrækkelige data.
Med BiQ Search, kan du med én søgning finde data på tværs af relevante offentlige og private datakilder, og med få klik kan du overføre de fremsøgte data om personer og virksomheder til dit eget kunde- eller CRM-system. Du kan også integrere til BiQ's API'er og få direkte adgang til vores datakilder fra dit eget kunde- eller CRM-system.

Få vasket dine kundedata – og minimér fejl, returpost og dubletter

Har du behov for en oprydning i dine kundedata?
Hvad enten det er en engangsopgave, eller noget du løbende har behov for, kan du få vasket dine kundedata. Med en datavask fra BiQ Services, får du opdateret personer og virksomheder med korrekte navne og adresser og får samtidig ryddet ud i dødsfald, konkurser og eventuelle dubletter. Du bestemmer selv, om du ønsker adgang til en selvbetjeningsportal, hvor du på alle tider af døgnet kan vaske og berige dine kundedata, eller om du ønsker en mere skræddersyet datavask.

Få beriget dine kunder med vigtige tredjepartsdata – og bliv klogere på dine kunder

Succes med kundeonboarding, risikominimering og CRM handler om adgang til nødvendige og relevante data om kunder og kundeemner.
Hos BiQ får du adgang til omfattende data om danske personer, virksomheder og ejendomme. Ved at berige dine egne kunder med eksterne data, får du ny viden, bedre datakvalitet – og kan træffe endnu bedre beslutninger. Få data automatisk ind i dine egne systemer med BiQ Integration. Du kan også selv foretage databerigelse når det passer dig med selvbetjeningsløsningen BiQ Datamanager

Få dine kundedata opdateret automatisk – og spar tid

Hvis du har behov for konstant høj datakvalitet – og går du efter at effektivisere din virksomheds forretningsprocesser? Så har du behov for automatisk opdatering af dine kundedata.
Med BiQ Alert får du adgang til en service, som monitorerer og automatiserer opdatering af de vigtigste ændringer om virksomheder og personer. Du kan let tilmelde dit kunde- eller CRM-system til automatisk opdatering. Så har du altid dagsaktuelle kundedata og kan samtidig træffe bedre beslutninger.

best-quality-concept-quality-control-switch-knob-2021

Hvorfor er det vigtigt at have høj datakvalitet?

Mange virksomheder har stor fokus på at investere i software og IT-platforme, men glemmer, eller nedprioriterer, værdien af at have de rigtige data i den rette form og kvalitet.

Når der er styr på kundedata, opnår du bl.a. følgende fordele:

Hvad siger kunderne?

SEF

“Hos SEF har vi siden 2016 haft automatisk ALERT integration til vores Kunde- og afregningssystem, som vi er super glade for.  Det skaber stor værdi og hjælper os med nemt, automatisk og kontinuerligt, at have de mest korrekte og opdaterede kundedata. Alert løsningen er abonnementsbaseret datavask, som monitorerer og dagligt sender informationer om ændringer i […]

Business Broker

Vi har i de seneste 20 år rådgivet virksomheder med økonomisk overblik inklusiv en realistisk værdiansættelse når de skulle sælge eller fusionere deres virksomhed. Arbejdet med at screene selskaber og personkredsen bag, foretage baggrundstjek af virksomheder og dobbelttjekke at alle oplysninger er korrekte er vigtig pga. vores fokus på kvalitet i rådgivningen. Derfor har vi […]

Hillerød Forsyning

“Vi kan slet ikke forestille os ikke at have BiQ Search i hverdagen – når man arbejder med kundedatabaser, er det et uundværligt værktøj at gøre brug af.Vi sparer tid og sikrer at vi har de korrekte oplysninger.“ – Vivian Løcke Østergaard

DLA Piper Denmark

“Jeg er stor fan af BiQ Search, da systemets sammenkørsel af mange registre, er en ”one stop shop” i forhold til meget hurtigt, at danne sig et overblik over en eventuel ikke samarbejdsvillig skyldners situation. Jeg har i den 1-årige periode, hvor jeg har været bruger af systemet, haft flere sager, hvor jeg med input […]

En række af Danmarks mest prominente virksomheder benytter BiQ's services

Få 10 gode råd til en bedre datakvalitet

Bestil gratis e-bog: “Sådan hjælper høj data-kvalitet dig med at træffe bedre beslutninger!”

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?
Så kontakt os og lad os tale mere om dine ønsker

Få en gratis e-bog

Bestil e-bog, og vi sender den til dig hurtigst muligt.

BiQ har mange års erfaring med bekæmpelsen af svindel, effektivisering af arbejdsgange og opbygningen af en dog datakvalitet. 

Vi deler gerne ud af den viden som vi gennem årene har oparbejdet, og vil derfor udgive e-bøger så vores kunder og samarbejdspartnere kan få glæde af denne viden. Når du udfylder denne formular, så sender vi dig vores seneste udgivelse.

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.