Datadetektiverne – din sikkerhed for korrekte data - BiQ

Datadetektiverne – din sikkerhed for korrekte data

Del denne artikel

Datadetektiver, dataredaktionen eller som de reelt hedder Quality Assurance er den afdeling, som hver dag kæmper en kamp for at de data du får fra os er så korrekte som overhovedet muligt.  

Line og hendes team af ”detektiver” udgør det vi hos BiQ kalder Quality Assurance, eller tidligere dataredaktionen. Her er der mange forskellige opgaver, som alle har det til fælles, at de forbedrer de data, som vi sender videre til vores kunder.

Èn gang i timen kommer der nye ”sager” ind i vores systemer. Det kan være oplysninger om virksomheder, deres ejere, flytninger, ejendomskøb og -salg og meget mere. Fælles for disse er, at ind imellem, så er de data der kommer ind i vores systemer ikke 100 % korrekte. Og det kan vi ikke acceptere, når vi sender data videre til jer, vores kunder.   

316.294 manuelle tjek hvert år!

Derfor har vi en fejllog, som bliver opdateret hver time. Det er en log, som indeholder al den data vores databaser ikke umiddelbart kan genkende. Og dem kigger vi så på manuelt. Vores datadetektiver undersøger hvad der kan være galt og opdaterer vores databaser. Det er din sikkerhed for at du altid modtager korrekt data – og også mere korrekt end primærkilden, fx CVR registret. 316.294 manuelle tjek i 2021. Det er 36 i timen, 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Så vi er ”Always on”, så din data altid er 100 % opdateret.

 

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til hvordan din datakvalitet kan bliver så god, som muligt, så kontakt os på 70 25 50 65 hvis du vil høre mere om mulighederne.

Relateret indlæg

Følg loven - og høst fordelene.
BiQ Datakvalitet

Opdaterede data: Følg loven og høst fordelene

Hvis bare alle fulgte loven, så ville der være høj datakvalitet i alle kunde- og CRM-systemer. Det er selvfølgelig ikke helt så enkelt endda, men

Personlig ejendomsportefølje
BiQ Datakvalitet

Endnu bedre overblik over ejendomsbesiddelser

Hos BiQ har vi i længere tid arbejdet på at skabe det bedst mulige overblik over en persons ejendomsbesiddelser, såvel de nuværende som de historiske.

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.