"Den Sorte Svane" afslører omfattende svindel - BiQ

“Den Sorte Svane” afslører omfattende svindel

Den sorte svane foran et aktieindeks

Del denne artikel

TV2’s aktuelle dokumentar “Den Sorte Svane” tegner et opsigtsvækkende billede af den kriminelle underverden. Fakturafabrikker, hvidvask, leasingsvindel, skattesvindel osv. udført med hjælp fra professionelle rådgivere – og i langt de fleste tilfælde udført gennem virksomheder.

BiQs søgeværktøjer har i årevis været anvendt af dansk erhvervsliv til at skabe overblik over potentielle risici fra bl.a. personer og virksomheder som er involveret i svindel og økonomisk kriminalitet.

I disse dage lancerer BiQ – meget aktuelt og passende – søgeværktøjet BiQ Risk, som i endnu højere grad er fokuseret på netop at identificere svindlere. Det er helt i tråd med BiQs vision om at hjælpe virksomheder – og det danske samfund – med at reducere tab fra svindel

Skynd dig at se TV2-dokumentaren. Første afsnit blev vist i går. Hele serien kan streames på TV2-play. Skynd dig også at tilmelde dig online demo af BiQ Risk d. 13. juni. Så kan du få et godt indblik i, hvad der kendetegner svindelvirksomheder og hvordan du spotter dem. Tilmeld dig her.

20aug10:00BiQ Risk 20. augustVil du lære mere om denne tidsbesparende løsning, så skynd dig at tilmelde dig

23sep10:00BiQ Risk 23. septemberVil du lære mere om denne tidsbesparende løsning, så skynd dig at tilmelde dig

Relateret indlæg

BiQ nyheder

Minimér dit tab fra svindlere med BiQ Risk

BiQs erfarne dataeksperter, har gennemgået en omfattende mængde historiske data om virksomheder og deres personkredse, for at finde lige netop de datavariabler, som kan forklare

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.