Endnu bedre overblik over ejendomsbesiddelser - BiQ

Endnu bedre overblik over ejendomsbesiddelser

Personlig ejendomsportefølje

Del denne artikel

Hos BiQ har vi i længere tid arbejdet på at skabe det bedst mulige overblik over en persons ejendomsbesiddelser, såvel de nuværende som de historiske. Og det har vi nu lanceret i BiQ Insight – vi kalder det ”Personlig ejendomsportefølje”.

Hvad er Personlig ejendomsportefølje?

”Personlig ejendomsportefølje” er en helt ny feature i BiQ Insight, som vi netop har introduceret første version af. Personlig ejendomsportefølje er baseret på ejendoms- og ejerdata fra Datafordeleren og giver dig et komplet og hurtigt overblik over en persons ejerskab af helårs- og sommerhuse, ejerlejligheder mv.  – både nuværende og tidligere ejerskaber. Udover det hurtige overblik får du uddybende informationer om hvert enkelt ejerskab, fx boligtype, handelsandele, handelspriser, hvordan er ejendommen solgt og hvem ejendommen er solgt til.

Hvad kan du bruge Personlig ejendomsportefølje til?

  • Indsigt i komplekse ejendomssammenhænge
  • Indsigt i personers ejendomsaktiver– bedre rådgivning, inddrivelse af gæld, risikoafdækning
  • KYC – bedre kundeindsigt
  • Efterlevelse af gældende lovgivning i forbindelse med KYC, AML
  • Afdækning af konkursboer, efterforskning

Skift af datakilde

Datafordeleren er den fremtidige kilde til data omkring fast ejendom i Danmark, og erstatter den tidligere kilde OIS (den Offentlige Informations Server), som lukker den 31. december 2023. Personlig ejendomsportefølje er første skridt på vejen til at ejendomsdata i BiQ Insight i fremtiden kommer fra Datafordeleren.

Vi afholder løbende online demonstrationer, og afholder bla. en den 14. december kl. 10. Her kan du se hvor nemt du kan få det store overblik over en persons ejendomsportefølje, og stille alle de spørgsmål du brænder inde med. Du kan altid se alle vores arrangementer på Events kalender – BiQ.

Relateret indlæg

Den sorte svane foran et aktieindeks
BiQ nyheder

“Den Sorte Svane” afslører omfattende svindel

TV2’s aktuelle dokumentar “Den Sorte Svane” tegner et opsigtsvækkende billede af den kriminelle underverden. Fakturafabrikker, hvidvask, leasingsvindel, skattesvindel osv. udført med hjælp fra professionelle rådgivere

BiQ nyheder

Minimér dit tab fra svindlere med BiQ Risk

BiQs erfarne dataeksperter, har gennemgået en omfattende mængde historiske data om virksomheder og deres personkredse, for at finde lige netop de datavariabler, som kan forklare

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.