Personlig ejendomsportefølje - online demo 3 - BiQ

Personlig ejendomsportefølje - online demo 3

14dec10:0010:30Personlig ejendomsportefølje - online demo 3En kort gennemgang af en ny feature i BiQ Insight

Event beskrivelse

BiQ Insight har i mere end 20 år været et af dansk erhvervslivs foretrukne online søgeværktøjer. Nu kommer der en helt ny måde at se en person fulde ejendomsportefølje på.

”Personlig ejendomsportefølje” er en helt ny feature vi i disse dage introducerer første version af i BiQ Insight. Personlig ejendomsportefælje er baseret på ejendoms- og ejerdata fra Datafordeleren og giver dig en komplet og hurtig oversigt om en persons ejerskab af helårs- og sommerhus, ejerlejligheder mv.  – både nuværende og tidligere ejerskaber. Udover det hurtige overblik får du uddybende informationer om hvert enkelt ejerskab, fx boligtype, handelsandele, handelspriser, hvordan er ejendommen solgt og hvem ejendomme er solgt til. 

Deltag i denne online demo, og se hvordan du kan få endnu mere ud af BiQ Insight.

Mere

Tidspunkt

14 december 2023, 10:00 10:00am - 10:30am(GMT+02:00)

Pladsreservering

Pladsreserveringen er lukket.

Ansvarlig BiQ-medarbejder

Steen Hansen

Product Owner
Steen er Product Owner på BiQ Insight og BiQ Compliance og kender derfor til alle dele af disse unikke løsninger. Det er derfor fuldstændig naturligt, at det er Steen, som er primus motor når der er nogen der skal have en gennemgang af løsningerne. Der er en præmie til den der kan stille et spørgsmål om løsningerne som Steen ikke kan svare på... 

Læs mere

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.