Overvåg både kunder og marked – og kom et skridt foran dine konkurrenter!

Viden er magt. Vedvarende høj datakvalitet er afgørende i ethvert konkurrencepræget marked. Når dine kunder opdateres løbende, kan du træffe hurtigere og bedre beslutninger.

Sådan monitorerer du dine kunder og marked – og øger både kvaliteten af dine data såvel som dine beslutninger

Uanset om du har behov for en  integrationsløsning – eller foretrækker en e-mail, når en bestemt direktør skifter job, har BiQ løsningen til din virksomhed.

Få dine kundedata opdateret løbende og 100 % automatisk

Få automatiseret tunge arbejdsgange. På daglig basis kan du få komplette og aktuelle kundedata – og vigtige notifikationer.
Med BiQ Alert har du altid dagsaktuelle kundedata. Uanset om du udelukkende benytter API-opdatering – eller også benytter et specialdesignet webinterface, er gevinsten betydelig. Dine kritiske data om kunder, leverandører og konkurrenter er altid dagsaktuelle – og du sparer tid på ikke at skulle søge tilsvarende information manuelt.

Få dine kundedata opdateret når det passer dig

Du kan komme hurtigt i gang med løbende opdatering af dine kunder - uden involvering af dine egne IT-ressourcer.
Du kan enten benytte selvbetjenings-platformen BiQ Datamanager – eller du kan benytte en version af BiQ Alert, hvor du selv tilmelder dit kunde- eller CRM-system til løbende opdatering. Du kan faktisk komme i gang fra dag til dag.

Overvåg ændringer om konkrete virksomheder og personer

De fleste virksomheder har behov for at kunne reagere hurtigt, hvis der sker vigtige ændringer om en kunde, konkurrent eller leverandør.
Med søgeværktøjet BiQ Insight, kan du let tilmelde en virksomhed - eller person tilknyttet virksomheden - til overvågning. Det betyder, at du bliver notificeret pr. e-mail, i samme øjeblik der sker ændringer. Så kan du agere proaktivt og er altid ajour med hvad der sker hos dine kunder, konkurrenter eller leverandører.

Overvåg nyt om ejendomme

Har du behov for at vide om bestemte ejendomme er blevet solgt (og dermed skiftet ejere) så kan du overvåge dem.
Med søgeværktøjet BiQ BiQ Insight, kan du let tilmelde dine kunder eller leverandørers ejendomme til overvågning. Det betyder, at du bliver notificeret pr. e-mail, når ejendommen bliver solgt eller kommer på tvangsauktion.

Fraud alert_web

Hvorfor er monitorering af kunder og marked vigtigt?

Når der er dagligt styr på kundedata opnår du bl.a. følgende fordele:

Hvad siger kunderne?

SEF

“Hos SEF har vi siden 2016 haft automatisk ALERT integration til vores Kunde- og afregningssystem, som vi er super glade for.  Det skaber stor værdi og hjælper os med nemt, automatisk og kontinuerligt, at have de mest korrekte og opdaterede kundedata. Alert løsningen er abonnementsbaseret datavask, som monitorerer og dagligt sender informationer om ændringer i […]

Business Broker

Vi har i de seneste 20 år rådgivet virksomheder med økonomisk overblik inklusiv en realistisk værdiansættelse når de skulle sælge eller fusionere deres virksomhed. Arbejdet med at screene selskaber og personkredsen bag, foretage baggrundstjek af virksomheder og dobbelttjekke at alle oplysninger er korrekte er vigtig pga. vores fokus på kvalitet i rådgivningen. Derfor har vi […]

Hillerød Forsyning

“Vi kan slet ikke forestille os ikke at have BiQ Search i hverdagen – når man arbejder med kundedatabaser, er det et uundværligt værktøj at gøre brug af.Vi sparer tid og sikrer at vi har de korrekte oplysninger.“ – Vivian Løcke Østergaard

DLA Piper Denmark

“Jeg er en stor fan af BiQ Search, da systemets sammenkørsel af mange registre, er en ”one stop shop” i forhold til meget hurtigt, at danne sig et overblik over en eventuel ikke samarbejdsvillig skyldners situation. Jeg har i den 1-årige periode, hvor jeg har været bruger af systemet, haft flere sager, hvor jeg med […]

En række af Danmarks mest prominente virksomheder benytter BiQ's services

Få 10 gode råd til en bedre datakvalitet

Bestil gratis e-bog: “Sådan hjælper høj data-kvalitet dig med at træffe bedre beslutninger!”

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?
Så kontakt os og lad os tale mere om dine ønsker