Kredit- og risikovurdering - BiQ

Reducer dine tab med effektiv kredit- og risikovurdering

KYC (Know Your Customer) er med til at øge viden om kunderne og begrænse risiko såvel som tab. Uanset hvilken sektor, du befinder dig i, har du behov for relevante data og værktøjer til kreditvurdering og generel risikostyring.   

Effektiv kredit- og risikovurdering kræver adgang til relevante og opdaterede data

Uanset om du har brug for at vide om din nye kunde ejer fast ejendom – eller du har brug for at foretage et dybere baggrundstjek af personer og virksomheder, så har BiQ en dataløsning som passer til dit behov.

Få et hurtigt økonomioverblik – online eller via API

Har du brug for et hurtigt økonomioverblik over både personer og virksomheder, så har BiQ sammenkædet data fra mange forskellige datakilder til dig.
Med BiQ Search kan du med én søgning få et økonomioverblik, som opsummerer en person eller virksomheds aktiver. Med BiQ Integration får du desuden adgang til Credit Decision, som er et målrettet API, hvor ét enkelt opslag på en person, henter en samlet ”rapport” til brug i kreditprocesser eller direkte i egne systemer og kreditmodeller.

Foretag et grundigt tjek af dine kunders økonomi og netværk

Har du brug for en mere omfattende risikoafdækning af dine virksomhedskunder? Har du brug for regnskabsdata samt overblik over sammenhængen mellem virksomheder, personkreds og ejendomme?
BiQ Insight er data om danske virksomheder, kombineret med data om regnskaber, nøgletal, personnetværk og ejendomsejerskaber. Alle data er sammenkædet, så du let kan springe mellem virksomheder og personer og se hvordan de er forbundet i netværk.

Tjek betalingsanmærkninger og kreditrating

En effektiv måde at vurdere dine kunder på er dels et kredittjek mod betalingsanmærkninger (er kunden i forvejen dårlig betaler?), dels en kreditrapport med beregnet kreditrating og anbefalet kreditmaksimum.
Ønsker du en mere formel kreditvurdering, integrerer BiQ Search direkte med din nuværende aftale hos RKI og/eller Debitor Registret (betalingsanmærkninger om personer og virksomheder) eller Creditsafe (kreditrapporter om virksomheder).

Tjek dine kunder mod PEP- og sanktionslister

Hvis du er underlagt Hvidvaskloven, har du løbende brug for tjek af nuværende og nye kunder mod PEP- og sanktionslister. Få adgang til et brugervenligt online søgeværktøj.
Med BiQ Compliance får du markedets mest effektive og komplette værktøj til AML/KYC og til generelt at udføre de centrale, lovpligtige tjek mod PEP- og sanktionslister. Samtidig sikres det, at du kan identificere personer og virksomheder, som udgør en risiko.

To kolleger foran computer_web

Hvorfor skal du benytte BiQ’s værktøjer som en del af din kreditvurdering og risikostyring?

Når du har adgang til de rette data og værktøjer, opnår du bl.a. følgende fordele

Hvad siger kunderne?

SEF

“Hos SEF har vi siden 2016 haft automatisk ALERT integration til vores Kunde- og afregningssystem, som vi er super glade for.  Det skaber stor værdi og hjælper os med nemt, automatisk og kontinuerligt, at have de mest korrekte og opdaterede kundedata. Alert løsningen er abonnementsbaseret datavask, som monitorerer og dagligt sender informationer om ændringer i […]

Business Broker

Vi har i de seneste 20 år rådgivet virksomheder med økonomisk overblik inklusiv en realistisk værdiansættelse når de skulle sælge eller fusionere deres virksomhed. Arbejdet med at screene selskaber og personkredsen bag, foretage baggrundstjek af virksomheder og dobbelttjekke at alle oplysninger er korrekte er vigtig pga. vores fokus på kvalitet i rådgivningen. Derfor har vi […]

Hillerød Forsyning

“Vi kan slet ikke forestille os ikke at have BiQ Search i hverdagen – når man arbejder med kundedatabaser, er det et uundværligt værktøj at gøre brug af.Vi sparer tid og sikrer at vi har de korrekte oplysninger.“ – Vivian Løcke Østergaard

DLA Piper Denmark

“Jeg er stor fan af BiQ Search, da systemets sammenkørsel af mange registre, er en ”one stop shop” i forhold til meget hurtigt, at danne sig et overblik over en eventuel ikke samarbejdsvillig skyldners situation. Jeg har i den 1-årige periode, hvor jeg har været bruger af systemet, haft flere sager, hvor jeg med input […]

En række af Danmarks mest prominente virksomheder benytter BiQ's services

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?
Så kontakt os og lad os tale mere om dine ønsker

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.