Målgrupper og emnegenerering - BiQ

Er du på udkig efter nye kunder?

BiQ har data til enhver lejlighed. Også når du skal rekruttere nye kunder og har brug for søgning og udtræk af målgruppedata til dine fysiske salgs- og marketingindsatser.    

Sådan finder du de mest kvalificerede kundeemner

BiQ hjælper dig med emnegenerering og målgrupper på BtB-markedet. Du skal blot starte med at identificere din ICP (Ideal Customer Profile). Hvad kendetegner en god kunde? Hvilke kriterier gør sig gældende? I nogle tilfælde er der behov for en indledende analyse af de eksisterende kunder.

Målgruppesøgning blandt alle danske virksomheder

Hvis du kender den optimale opskrift på din målgruppe, kan du selv søge på tværs af alle danske virksomheder og let eksportere data til dit CRM-system.
Med søgeværktøjet BiQ Insight har du adgang til at søge BtB-målgrupper. Du kan i ro og mag kombinere søgekriterier på kryds og tværs. Fx ”Alle malermestre i Jylland med positivt resultat og vækst i omsætningen de seneste 3 år”. Søg og eksportér målgruppen direkte til dit CRM-system.

Skræddersyede målgrupper til ethvert behov

Vi hjælper dig gerne med at definere og udtrække skræddersyede målgrupper til dine salgs- og marketingindsatser.
Har du blot brug for et enkeltstående udtræk af målgruppedata, hjælper vi dig gerne med en skarp segmentering.

Analyse af eksisterende (gode) kunder giver opskriften

De fleste ønsker at udvide kundebasen med flere GODE kunder. Derfor er det en god idé at finde profilen og dermed opskriften på, hvordan den ideelle målgruppe skal skrues sammen.
En demografisk analyse af såvel dine privatkunder, som dine firmakunder, giver indsigt i hvad der kendetegner kunderne i dag. BiQ Datamanager giver dig flere muligheder for at få disse indsigter. Kontakt os, og hør om dine muligheder.

Målgruppe_web

Hvorfor skal BiQ hjælpe dig med at finde nye kunder?

Når du benytter BiQ som leverandør og sparringspartner, opnår du bla. følgende fordele

Hvad siger kunderne?

SEF

“Hos SEF har vi siden 2016 haft automatisk ALERT integration til vores Kunde- og afregningssystem, som vi er super glade for.  Det skaber stor værdi og hjælper os med nemt, automatisk og kontinuerligt, at have de mest korrekte og opdaterede kundedata. Alert løsningen er abonnementsbaseret datavask, som monitorerer og dagligt sender informationer om ændringer i […]

Business Broker

Vi har i de seneste 20 år rådgivet virksomheder med økonomisk overblik inklusiv en realistisk værdiansættelse når de skulle sælge eller fusionere deres virksomhed. Arbejdet med at screene selskaber og personkredsen bag, foretage baggrundstjek af virksomheder og dobbelttjekke at alle oplysninger er korrekte er vigtig pga. vores fokus på kvalitet i rådgivningen. Derfor har vi […]

Hillerød Forsyning

“Vi kan slet ikke forestille os ikke at have BiQ Search i hverdagen – når man arbejder med kundedatabaser, er det et uundværligt værktøj at gøre brug af.Vi sparer tid og sikrer at vi har de korrekte oplysninger.“ – Vivian Løcke Østergaard

DLA Piper Denmark

“Jeg er stor fan af BiQ Search, da systemets sammenkørsel af mange registre, er en ”one stop shop” i forhold til meget hurtigt, at danne sig et overblik over en eventuel ikke samarbejdsvillig skyldners situation. Jeg har i den 1-årige periode, hvor jeg har været bruger af systemet, haft flere sager, hvor jeg med input […]

En række af Danmarks mest prominente virksomheder benytter BiQ's services

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?
Så kontakt os og lad os tale mere om dine ønsker

Ring mig op

Udfyld denne formular, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.