Compliance-tjek af kunder - BiQ

Hurtigt og effektivt compliance-tjek med BiQ's data og værktøjer sikrer din overholdelse af lovgivningen.

BiQ’s søgeværktøjer og integrationsløsninger giver dig alle de data du skal bruge, når en ny eller eksisterende kunde skal tjekkes mod fx PEP- og sanktionslister, eller når dine kunder og leads skal tjekkes mod Robinsonlisten.

Hurtigt og effektivt compliance-tjek af kunder kræver adgang til de bedste data – og mest brugervenlige værktøjer

Uanset om du har brug for manuelt at tjekke en enkelt kunde – eller du har brug for at foretage et dybere og mere systematisk baggrundstjek af dine kunder, så har BiQ en dataløsning som passer til dit behov.

Tjek dine nye kunder mod PEP- og sanktionslister

Hvis du er underlagt Hvidvaskloven, har du brug for tjek af nye kunder mod PEP- og sanktionslister. Få adgang til et brugervenligt, online søgeværktøj.
ODD (Ongoing Due Diligence) kræver automatiseret adgang til compliance-data

Har du brug for løbende at få foretaget tjek af nye og eksisterende kunder mod PEP- og sanktionslister? Få adgang til en løbende og automatisk screening af dine kunder.

Tjek dine kunder mod den lovpligtige Robinsonliste

Undgå at komme på kant med Markedsføringsloven. Få nemt og hurtigt markeret dine kunder og leads for, om de er reklamespærret i CPR-registret. Husk, at Robinsonlisten også gælder den del af dine firmakunder, som er enkeltmandsvirksomheder.

Effektiv AML/KYC kræver adgang til sammenkædede data

For at få det fulde compliance-overblik har du brug for at alle data er sammenkædet, så du let kan springe mellem virksomheder og personer og se hvordan fx koncerner og personer er forbundet i netværk.

Quality control assurance standards business technology concept
Hurtigt og effektivt compliance-tjek

Hvorfor er det vigtigt at have de rigtige data og værktøjer, når kunder skal compliance-tjekkes?

Når du har adgang til de rette data og værktøjer, opnår du bl.a. følgende fordele:

Hvad siger kunderne?

SEF

“Hos SEF har vi siden 2016 haft automatisk ALERT integration til vores Kunde- og afregningssystem, som vi er super glade for.  Det skaber stor værdi og hjælper os med nemt, automatisk og kontinuerligt, at have de mest korrekte og opdaterede kundedata. Alert løsningen er abonnementsbaseret datavask, som monitorerer og dagligt sender informationer om ændringer i […]

Business Broker

Vi har i de seneste 20 år rådgivet virksomheder med økonomisk overblik inklusiv en realistisk værdiansættelse når de skulle sælge eller fusionere deres virksomhed. Arbejdet med at screene selskaber og personkredsen bag, foretage baggrundstjek af virksomheder og dobbelttjekke at alle oplysninger er korrekte er vigtig pga. vores fokus på kvalitet i rådgivningen. Derfor har vi […]

Hillerød Forsyning

“Vi kan slet ikke forestille os ikke at have BiQ Search i hverdagen – når man arbejder med kundedatabaser, er det et uundværligt værktøj at gøre brug af.Vi sparer tid og sikrer at vi har de korrekte oplysninger.“ – Vivian Løcke Østergaard

DLA Piper Denmark

“Jeg er stor fan af BiQ Search, da systemets sammenkørsel af mange registre, er en ”one stop shop” i forhold til meget hurtigt, at danne sig et overblik over en eventuel ikke samarbejdsvillig skyldners situation. Jeg har i den 1-årige periode, hvor jeg har været bruger af systemet, haft flere sager, hvor jeg med input […]

En række af Danmarks mest prominente virksomheder benytter BiQ's services

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?
Så kontakt os og lad os tale mere om dine ønsker

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.