BiQ integration kan opdatere dine kundedata automatisk via api

Få automatisk beriget og opdateret dine kundedata via API – og træf bedre beslutninger

Med adgang til BiQ’s API-suite får du opdaterede data og kritiske meddelelser om dine kunder – direkte integreret i egne systemer og modeller.

Hvad er BiQ Integration?

Hvis effektivisering af arbejdsgange er på dagsordenen i din virksomhed, er der virkelig penge at hente her.

Med BiQ Integration får du adgang til en omfattende verden af automatisering gennem API-adgange. Det betyder at du altid har opdaterede data. Beslutninger kan derfor træffes på baggrund af de nyeste og mest komplette, eksterne data – i kombination med dine egne kundedata.


Sådan fungerer det

Arbejder du med kunde- og medlemsadministration? Eller KYC og onboarding i den finansielle sektor? Så kender du behovet for at identificere og oprette korrekt fra starten – med aktuelle og tilstrækkelige data. Du kan let integrere til BiQ’s API’er og få adgang til vores datakilder direkte fra dit eget kunde- eller CRM-system.

Arbejder du med kunde- og medlemsadministration? Eller KYC og onboarding i den finansielle sektor? Så kender du behovet for at identificere og oprette korrekt fra starten – med aktuelle og tilstrækkelige data. Du kan let integrere til BiQ’s API’er og få adgang til vores datakilder direkte fra dit eget kunde- eller CRM-system.

Hvis du har behov for konstant høj datakvalitet – og går efter at effektivisere din virksomheds forretningsprocesser, så har du behov for automatisk opdatering af dine kundedata. Hos BiQ får du adgang til API-services, som monitorerer og automatiserer opdatering af de vigtigste ændringer om virksomheder og personer. Du kan let tilmelde dit kunde- eller CRM-system til automatisk opdatering. Så har du altid dagsaktuelle kundedata og kan samtidig træffe bedre beslutninger.

Credit Decision er et målrettet API, hvor ét enkelt opslag på en person, henter en samlet ”rapport” til brug i kreditprocesser eller direkte i egne systemer og kreditmodeller. Du får data om ejendomsejerskab samt data fra Tingbogen, Andelsboligbogen og Bilbogen.

Succes med kundeonboarding, risikominimering, CRM og målrettet markedsføring handler om adgang til nødvendige og relevante data om kunder og kundeemner. Med BiQ Integration får du adgang til omfattende data om danske personer, virksomheder og ejendomme. Ved at berige dine egne kundedata automatisk med eksterne data, får du ny viden, bedre datakvalitet – og kan træffe endnu bedre beslutninger.
Kontakt os for at få en gennemgang af vores datakatalog.

Du kan også få direkte API-adgang til “maskinrummet” hos BiQ. Med en fuld adgang får du integreret alle BiQ’s data med dine egne systemer – til søgning, screening og efterforskning.

BiQ Integration giver adgang til standardintegration til en række systemer inden for økonomi, marketing og salg.
Kontakt os for at høre, om vi har en integrationspakke til lige netop din softwareplatform.

Hvad er fordelene ved BiQ Integration?

Du forbedrer dine muligheder for altid at være compliant. Både i forhold til Hvidvaskloven såvel som i forhold til GDPR og Markedsføringsloven.

Er du softwareudvikler?

Hvis du er softwareudvikler, og ønsker en teknisk beskrivelse af vores API’er, så kontakt os og få adgang til vores API-dokumentation.

Profile side view portrait of his he nice attractive skilled smart focused, concentrated guy consultant writing script creating new digital desktop app in dark room workplace station indoors

Hvad siger kunderne?

SEF

“Hos SEF har vi siden 2016 haft automatisk ALERT integration til vores Kunde- og afregningssystem, som vi er super glade for.  Det skaber stor værdi og hjælper os med nemt, automatisk og kontinuerligt, at have de mest korrekte og opdaterede kundedata. Alert løsningen er abonnementsbaseret datavask, som monitorerer og dagligt sender informationer om ændringer i […]

Kræftens Bekæmpelse

“Vi bruger BiQ Search til at finde nye adresser på vores medlemmer, når deres post ikke når frem. BiQ Search er også god, når vi skal verificere, at en person stadig bor på adressen, er flyttet eller evt. er afgået ved døden. PÅ den måde sparer vi en masse tid, og sikrer at de budskaber […]

Dagbladet Børsen

“Med dets enkle, hurtige og pålidelige adgang til data, er BiQ Insight på personoplysnings-delen klart markedsledende i Danmark”

En række af Danmarks mest prominente virksomheder benytter BiQ's services

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?
Så kontakt os og lad os tale mere om dine ønsker

Få et gratis BiQ Integration datakatalog

Du kan få adgang til datakataloget på 30 sekunder.

Når du har udfyldt formularen vil du få tilsendt en e-mail med et link til en side og et password til siden hvor du kan downloade kataloget. Husk, at tjekke dit spamfilter, hvis du ikke modtager mailen.

Få en gratis e-bog

Bestil e-bog, og vi sender den til dig hurtigst muligt.

BiQ har mange års erfaring med bekæmpelsen af svindel, effektivisering af arbejdsgange og opbygningen af en dog datakvalitet. 

Vi deler gerne ud af den viden som vi gennem årene har oparbejdet, og vil derfor udgive e-bøger så vores kunder og samarbejdspartnere kan få glæde af denne viden. Når du udfylder denne formular, så sender vi dig vores seneste udgivelse.

Ring mig op

Udfyld denne formular, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.