Prøv vores selvbetjeningsportal til datavask og databerigelse

Vil du have 24/7 kontrol over din datakvalitet?

Så er BiQ Datamanager løsningen!

Med BiQ Datamanager (tidl. BDQ Tools) får du adgang til en selvbetjeningsportal, som vasker, beriger og analyserer dine kundedata – når det passer dig!

Hvad er BiQ Datamanager?

BiQ Datamanager er en selvbetjeningsportal, som giver adgang til nemt, hurtigt og sikkert at vaske, berige og analysere dine egne kunder og leads.

Du kan let uploade egne data, bestille en vask/berigelse  – og få øjeblikke senere kan du hente de vaskede, berigede eller analyserede data igen.

Har du allerede en adgang kan du logge ind her. 

 

Du kan også benytte BiQ Datamanager som indgang til en løbende monitorering af ændringer i dine kundedata via løsningen BiQ Alert.

Med få klik får du hele din kundedatabase vasket og tilmeldt overvågning mod eksempelvis CPR- og CVR-registret. Herefter modtager du daglige opdateringer.

Hvad er fordelene ved BiQ Datamanager?

Med BiQ Datamanager får du adgang til en bred vifte af muligheder for at vaske, berige og behandle dine egne kundedata.

Også uden for normal arbejdstid

 

Få adgang til vask af dine egne kunder og leads. Du kan fx vaske dine data mod CPR- og CVR-registret og få øjeblikke efter have aktuelle og opdaterede navne- og adressedata ink. status som reklamespærring, kreditvarsel, dødsfald, mm.

Har du brug for flere data om dine kunder? Få adgang til automatisk berigelse af dine egne data såsom telefonnummer, CVR-nummer, ejendomsejere, demografiske variabler, geonøgler osv.
Få dine egne kundedata valideret og standardiseret op mod CPR-registret, CVR-registret og Danmarks adresseregister. Så benytter du altid de officielle navne, adresser og nøgler.

Undgå at komme på kant med Markedsføringsloven. Få nemt og hurtigt markeret dine kunder og leads for, om de er reklamespærret i CPR-registret.
Husk, at Robinsonlisten også gælder for enkeltmandsvirksomheder.

Hvem er dine kunder? Få dine privatkunder profileret og analyseret på baggrund af demografi og ejendomsdata. Brug opskriften hvis du skal rekruttere nye kunder digitalt eller analogt.

Benytter du BiQ Alert, har du adgang til løbende monitorering af dine kunder. Du kan med få klik uploade og udskifte de data du ønsker overvåget.

Med den indbyggede sikre fildeling i BiQ Datamanager, kan du let udveksle data mellem dig selv og BiQ – eller mellem dig selv og andre.

Hvad siger kunderne?

SEF

“Hos SEF har vi siden 2016 haft automatisk ALERT integration til vores Kunde- og afregningssystem, som vi er super glade for.  Det skaber stor værdi og hjælper os med nemt, automatisk og kontinuerligt, at have de mest korrekte og opdaterede kundedata. Alert løsningen er abonnementsbaseret datavask, som monitorerer og dagligt sender informationer om ændringer i […]

Kræftens Bekæmpelse

“Vi bruger BiQ Search til at finde nye adresser på vores medlemmer, når deres post ikke når frem. BiQ Search er også god, når vi skal verificere, at en person stadig bor på adressen, er flyttet eller evt. er afgået ved døden. PÅ den måde sparer vi en masse tid, og sikrer at de budskaber […]

Dagbladet Børsen

“Med dets enkle, hurtige og pålidelige adgang til data, er BiQ Insight på personoplysnings-delen klart markedsledende i Danmark”

En række af Danmarks mest prominente virksomheder benytter BiQ's services

Brug for hjælp?

Vi sidder klar til at rådgive dig om,hvordan du kommer i gang:

Bestil online demo af BiQ Datamanager

Tilmeld dig gratis online demonstration af BiQ Datamanager. Gennemgangen tager 30 min.

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time. 

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her