BiQ Services - skræddersyet dataløsning tilpasset dine behov

Få en skræddersyet dataløsning som passer til lige netop dit behov

Med BiQ Services tilpasser og sammensætter vi data til lige præcis den situation, som du står i.

Hvad er BiQ Services?

I modsætning til vores online søgeværktøjer og selvbetjeningsportal, får du med BiQ Services adgang til helt selv at bestemme omfang, leveringskanal og frekvens. 

Hvad enten det er en enkeltstående datavask – eller en automatiseret leverance, som integreres med dit eget system, kan vi skræddersy en dataløsning til lige netop dit behov. Vi kan også udvikle en dedikeret feature til dig i en af vores eksisterende dataløsninger.

Da BiQ Services ikke byder på standardløsninger, kræver det et eller flere møder, hvor vi bliver klogere på dine ønsker.

Sådan fungerer det?

Med BiQ Services får du løst enkeltstående opgaver eller specialudviklede løsninger. 

Skræddersyede dataudtræk

Du kan få enkeltstående- eller løbende leverancer af specialtilpassede data, som du selv kan bygge ind i dine egne systemer og modeller. Du undgår dermed at skulle udlevere/overføre dine egne kundedata til os – men kan nøjes med at modtage og behandle eksterne data, som passer til dit behov. 

Databerigelser

Med BiQ Services kan du få screenet og beriget dine egne kundedata med vigtige eksterne datavariabler. Det kunne eksempelvis være berigelse med CVR-nummer på dine firmakunder, eller periodisk screening af kundedata mod compliance-data (fx PEP), Robinson-listen og svindelindikatorer. Vi har avancerede matchværktøjer, som sikrer en høj grad af kvalitet.

Datavask

Har du brug for en periodevis oprydning af dine kundedata? Vi vasker og stryger dine kundedata op mod CPR- og CVR-registret, således at du kan få korrigeret navne og oplyst nye adresser på dem, der er flyttet. Du kan også blive orienteret om dødsfald på personer, virksomhedskonkurser mv. Vi undersøger også for, om der er dubletter i dine data.

Specialudvikling af datamoduler

Savner du en specifik feature i en af vores mange online søgeværktøjer, kan du også bede os om at specialudvikle dette. Hvis vi vurderer, at mange andre af vores kunder vil kunne få glæde af det, påtager vi os omkostningerne forbundet med udviklingen. 

Hvad er fordelene ved BiQ Services?

Hvad siger kunderne?

SEF

“Hos SEF har vi siden 2016 haft automatisk ALERT integration til vores Kunde- og afregningssystem, som vi er super glade for.  Det skaber stor værdi og hjælper os med nemt, automatisk og kontinuerligt, at have de mest korrekte og opdaterede kundedata. Alert løsningen er abonnementsbaseret datavask, som monitorerer og dagligt sender informationer om ændringer i […]

Kræftens Bekæmpelse

“Vi bruger BiQ Search til at finde nye adresser på vores medlemmer, når deres post ikke når frem. BiQ Search er også god, når vi skal verificere, at en person stadig bor på adressen, er flyttet eller evt. er afgået ved døden. PÅ den måde sparer vi en masse tid, og sikrer at de budskaber […]

Dagbladet Børsen

“Med dets enkle, hurtige og pålidelige adgang til data, er BiQ Insight på personoplysnings-delen klart markedsledende i Danmark”

En række af Danmarks mest prominente virksomheder benytter BiQ's services

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Jeg vil gerne høre mere

Ring mig op

Udfyld denne formular, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.