SEF - BiQ

SEF

Hos SEF har vi siden 2016 haft automatisk ALERT integration til vores Kunde- og afregningssystem, som vi er super glade for. 

Det skaber stor værdi og hjælper os med nemt, automatisk og kontinuerligt, at have de mest korrekte og opdaterede kundedata.

Alert løsningen er abonnementsbaseret datavask, som monitorerer og dagligt sender informationer om ændringer i data på både vores privat- og erhvervskunder.

Ændringer som fx flytninger, dødsfald, konkurs, tvangsauktion, navneskift, etc. fra offentlige registre som CPR, CVR, OIS osv.

Vi har en samarbejdspartner, der forstår vores branche og vores behov.

Derudover er de gode medarbejdere hos BiQ yderst kompetente og de er altid tilgængelige – uanset om det er projekt, udvikling eller daglig drift.

Så de varmeste anbefalinger til firmaet og systemet.”

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?
Så kontakt os og lad os tale mere om dine ønsker

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.