Onboarding af nye kunder - BiQ

Få adgang til alle de data du har brug for, når en ny kunde skal vurderes, tjekkes og oprettes

Begrebet KYC (Know Your Customer) benyttes primært i den finansielle sektor, men alle virksomheder har behov for at kende sine kunder bedre fra starten. BiQ’s søgeværktøjer giver dig alle de data, du skal bruge, når en ny kunde skal vurderes, oprettes og onboardes

Hurtig og effektiv onboarding af nye kunder kræver adgang til relevante og opdaterede datakilder

Uanset om du har brug for korrekte stamdata til oprettelse af en ny kunde eller du har brug for at foretage et dybere baggrundstjek af personer og virksomheder, så har BiQ en dataløsning som passer til dine behov.

Effektiv AML/KYC kræver adgang til sammenkædede data

Du har brug for at alle data er sammenkædet, så du let kan springe mellem virksomheder og personer og se hvordan fx koncerner og personer er forbundet i netværk?
BiQ Insight giver dig let og hurtig indsigt i facts om virksomheder og deres personkreds. I forbindelse med AML/KYC, kreditvurdering og onboarding af nye kunder er BiQ Insight et uundværligt værktøj, som vil spare dig tid og bidrage til at forebygge tab.

Søg og find korrekte stamdata om dine nye kunder

Datakvalitet starter allerede ved oprettelsen af nye kunder. Benyt dataløsninger, som gør, at du slipper for selv at indtaste vigtige stamdata.
Med BiQ Search kan du med én søgning finde data på tværs af datakilder og fx få oplyst korrekte stamdata på dine nye kunder. Med få klik kan du overføre de fremsøgte data til dit eget kunde- eller CRM-system.

Få data om nye kunder direkte ind i egne systemer - automatisk

Arbejder du med kunde- og medlemsadministration? Eller KYC og kundeonboarding i den finansielle sektor? Og har du brug for automatisering af kundeoprettelsen?
Med BiQ Integration får du kunden eller medlemmet identificeret og oprettet korrekt fra starten – med aktuelle og tilstrækkelige data. Du kan let integrere til BiQ’s APIer og få adgang til vores datakilder direkte fra dit eget kunde- eller CRM-system.

Tjek dine nye kunder mod PEP- og sanktionslister

Hvis du er underlagt Hvidvaskloven, har du løbende brug for tjek af nuværende og nye kunder mod PEP- og sanktionslister. Få adgang til et brugervenligt online søgeværktøj.
Med BiQ Complliance får du markedets mest effektive og komplette værktøj til AML/KYC – og til generelt at udføre de centrale, lovpligtige tjek mod PEP- og sanktionslister. Samtidig sikres det, at du kan identificere personer og virksomheder, som udgør en risiko.

Young business people shaking hands in the office. Finishing successful meeting. Three persons

Hvorfor er det vigtigt at have de korrekte data, når nye kunder skal oprettes og onboardes?

Når du har adgang til de rette data og værktøjer, opnår du bl.a. følgende fordele:

Hvad siger kunderne?

SEF

“Hos SEF har vi siden 2016 haft automatisk ALERT integration til vores Kunde- og afregningssystem, som vi er super glade for.  Det skaber stor værdi og hjælper os med nemt, automatisk og kontinuerligt, at have de mest korrekte og opdaterede kundedata. Alert løsningen er abonnementsbaseret datavask, som monitorerer og dagligt sender informationer om ændringer i […]

Business Broker

Vi har i de seneste 20 år rådgivet virksomheder med økonomisk overblik inklusiv en realistisk værdiansættelse når de skulle sælge eller fusionere deres virksomhed. Arbejdet med at screene selskaber og personkredsen bag, foretage baggrundstjek af virksomheder og dobbelttjekke at alle oplysninger er korrekte er vigtig pga. vores fokus på kvalitet i rådgivningen. Derfor har vi […]

Hillerød Forsyning

“Vi kan slet ikke forestille os ikke at have BiQ Search i hverdagen – når man arbejder med kundedatabaser, er det et uundværligt værktøj at gøre brug af.Vi sparer tid og sikrer at vi har de korrekte oplysninger.“ – Vivian Løcke Østergaard

DLA Piper Denmark

“Jeg er stor fan af BiQ Search, da systemets sammenkørsel af mange registre, er en ”one stop shop” i forhold til meget hurtigt, at danne sig et overblik over en eventuel ikke samarbejdsvillig skyldners situation. Jeg har i den 1-årige periode, hvor jeg har været bruger af systemet, haft flere sager, hvor jeg med input […]

En række af Danmarks mest prominente virksomheder benytter BiQ's services

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?
Så kontakt os og lad os tale mere om dine ønsker

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time. 

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her