Samtykkevilkår - BiQ

Samtykkevilkår

Samtykkevilkår, når du tilmelder dig et arrangement

Når du på biq.dk tilmelder dig et konkret arrangement, giver du samtykke til, at dine oplysninger gemmes i et CRM-system hos BiQ. Samtidig giver du samtykke til, at vi kan invitere dig til andre arrangementer i fremtiden. Det sikrer også, at vi rent administrativt kan sende dig relevante e-mails relateret til din tilmelding eller fx ringe til dig, hvis arrangementet skulle blive aflyst.

Samtykkevilkår, når du udfylder øvrige kontaktformularer

Når du på www.biq.dk tilmelder dig nyheder eller udfylder en kontaktformular for at blive ringet op, prøve en af vores dataløsninger eller for at bestille materiale, afgiver du en række personlige oplysninger. BiQ gemmer disse oplysninger i et CRM-system og anvender dem til at kunne kontakte dig telefonisk eller via digitale kanaler med tilbud om arrangementer, nyheder og tilbud, som vi tror, kunne være interessante for dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke enten direkte via de e-mails du modtager, ved at sende en e-mail til kontakt@biq.dk eller ved at ringe på 70 25 50 65.

Formål med databehandlingen

Når du har tilmeldt dig nyheder eller udfyldt en generel kontaktformular, behandler vi dine persondata til forskellige markedsføringsaktiviteter. Vi behandler og beskytter dine persondata omhyggeligt og i overensstemmelse med lovgivningen inden for databeskyttelse. Vi anvender udelukkende de afgivne data til de formål, som vores samtykkevilkår omhandler. Når du har tilmeldt dig nyheder eller udfyldt en generel kontaktformular, giver du samtidig samtykke til, at BiQ kan kontakte dig via e-mail, SMS eller målrettet digital annoncering på eksempelvis – men ikke begrænset til – kanalerne Google, YouTube, Facebook og LinkedIn.

Derudover bruges dine data til bedre at forstå vores besøgende på www.biq.dk og dermed give dig en bedre brugeroplevelse. Vi sælger ikke disse data til tredjepart.

Du kan læse hele BiQ’s persondatapolitik her.

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.