Bedre overblik over dine kunders aktiviteter - BiQ

Advokater har ofte brug for et dybdegående kendskab til sine klienter - og deres kunder...

Se hvordan dine klienter, og deres kunder, er forbundet, se regnskaber, hvilke bestyrelsesmedlemmer har virksomheden i dag, og hvem havde de tidligere og meget mere. Har du brug for et værktøj som kan give dig det gyldne overblik, så kan vi hjælpe dig!

Søg og du skal finde! Sådan får du adgang til alle de data, du har brug for.

Uanset om du skal oprette en ny klient med korrekte stamdata – eller har behov for en dybere efterforskning af hvordan en person er relateret til virksomheder eller ejendomme, har BiQ løsningen til din virksomhed.

Efterforskning af personer og virksomheder

Har du brug for dybere efterforskning af fx skyldnere eller potentielle svindlere, så kan du altid finde interessante data med BiQs søgeværktøjer.
BiQ Search anvendes i stor stil af inkassovirksomheder, revisorer, advokater og journalister. Fælles for dem er, at de har behov for at søge på tværs af datakilder og finde en person eller virksomhed, uden at skulle slå op i mange forskellige systemer.Søg og find aktuelle og korrekte stamdata om dine kunder

Selvom stamdata om dine kunder ikke er opdaterede, kan du alligevel finde dem med BiQs søgeværktøjer. Få fx en ny adresse på klienter, som er flyttet.
Med BiQ Search kan du med én søgning finde data på tværs af datakilder og fx få oplyst ny adresse på dine klienter. Med få klik kan du overføre de fremsøgte data til dine egne systemer.


Find sammenhængen mellem virksomhed, person og ejendom

Hvis du arbejder med AML/KYC, onboarding af nye kunder/klienter og/eller kreditvurdering, har du brug for at kende sammenhængen mellem virksomheder, personer og ejendomme.
BiQ Insight er data om danske virksomheder, kombineret med data om regnskaber, nøgletal, personnetværk og ejendomsejerskaber. Alle data er sammenkædet, så du let kan springe mellem virksomheder og personer og se hvordan de er forbundet i netværk.

Overhold Hvidvaskloven. Søg i PEP- og sanktionslister

Hvis du er underlagt Hvidvaskloven, har du løbende brug for tjek af nuværende og nye klienter mod PEP- og sanktionslister. Få adgang til et brugervenligt online søgeværktøj.
Med BiQ Compliance får du markedets mest effektive og komplette værktøj til AML/KYC – og til generelt at udføre de centrale, lovpligtige tjek mod PEP- og sanktionslister. Samtidig sikres det, at du kan identificere personer og virksomheder, som udgør en risiko.


Hvorfor er det vigtigt at have de rigtige søgeværktøjer ved hånden?

Når du har adgang til de rette søgeværktøjer, opnår du bl.a. følgende fordele

Hvad siger kunderne?

SEF

“Hos SEF har vi siden 2016 haft automatisk ALERT integration til vores Kunde- og afregningssystem, som vi er super glade for.  Det skaber stor værdi og hjælper os med nemt, automatisk og kontinuerligt, at have de mest korrekte og opdaterede kundedata. Alert løsningen er abonnementsbaseret datavask, som monitorerer og dagligt sender informationer om ændringer i […]

Business Broker

Vi har i de seneste 20 år rådgivet virksomheder med økonomisk overblik inklusiv en realistisk værdiansættelse når de skulle sælge eller fusionere deres virksomhed. Arbejdet med at screene selskaber og personkredsen bag, foretage baggrundstjek af virksomheder og dobbelttjekke at alle oplysninger er korrekte er vigtig pga. vores fokus på kvalitet i rådgivningen. Derfor har vi […]

Hillerød Forsyning

“Vi kan slet ikke forestille os ikke at have BiQ Search i hverdagen – når man arbejder med kundedatabaser, er det et uundværligt værktøj at gøre brug af.Vi sparer tid og sikrer at vi har de korrekte oplysninger.“ – Vivian Løcke Østergaard

DLA Piper Denmark

“Jeg er stor fan af BiQ Search, da systemets sammenkørsel af mange registre, er en ”one stop shop” i forhold til meget hurtigt, at danne sig et overblik over en eventuel ikke samarbejdsvillig skyldners situation. Jeg har i den 1-årige periode, hvor jeg har været bruger af systemet, haft flere sager, hvor jeg med input […]

En række af Danmarks mest prominente virksomheder benytter BiQ's services

Få 10 gode råd til en bedre datakvalitet

Bestil gratis e-bog: “Sådan hjælper høj data-kvalitet dig med at træffe bedre beslutninger!”

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?
Så kontakt os og lad os tale mere om dine ønsker

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time. 

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her