BiQ Alert Professionel demo - BiQ

BiQ Alert Professionel demo

20feb10:0010:30BiQ Alert Professionel demoBiQ Alert giver dig daglige automatiske opdateringer til dine kundedata

Event beskrivelse

Online Demo

BiQ Alert Professionel er vores online monitoreringsløsning, som hurtigt kan give dig de nødvendige ændringer, som skal foretages i din kundedatabase i ft. flytninger, navneændringer, konkurser, tvangsauktioner, ændringer i bestyrelser og meget mere.

BiQ Alert tilgås direkte i BiQ Search, hvorfor vi i denne online demo meget hurtigt vil vise brugergrænsefladen, men vi vil ikke vise alle de fordele man kan opnå ved at benytte BiQ Search i hverdagen. Du kan læse mere om BiQ Search her. I løbet af dette webinar vil vores erfarne team vise dig de mange fordele og funktioner ved BiQ Alert. Vi vil vise dig, hvordan du modtager en meddelelse om alle hændelser på dine kunder, uanset om det er privatpersoner eller firmaer, som du handler med. Derudover vil vi hurtigt gennemgå hvor nemt du kan komme i gang med at benytte løsningen, og hvordan du helt sikkert vil spare en masse tid på den daglige vedligehold af din kundedatabase.

Deltag i vores webinar og opdag, hvordan BiQ Alert giver dig indsigt og overblik over flere datakilder på en enkel og effektiv måde. Tilmeld dig i dag og tag det første skridt mod at få adgang til de oplysninger, du har brug for, hver eneste dag – helt automatisk

Mere

Tidspunkt

20 februar 2024, 10:00 10:00am - 10:30am(GMT+02:00)

Pladsreservering

Pladsreserveringen er lukket.

Ansvarlig BiQ-medarbejder

Martin Bak

Customer Succes
Martin er vores produktekspert når det kommer til BiQ Search. Det er derfor ham, som vil stå for vores Online Demo, når man skal have det overordnede syn på hvad BiQ Search kan. Han er altid klar til at svare på spørgsmål, såvel til de planlagte online demoer, eller hvis du har et spørgsmål i hverdagen. 

Læs mere

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.