BiQ Compliance Online Demo 13. august - BiQ

BiQ Compliance Online Demo 13. august

13aug10:0010:45BiQ Compliance Online Demo 13. augustBiQ Compliance online demo - måske den bedste halve time du har investeret i dag!

Event beskrivelse

Online Demo

Med BiQ Compliance (tidl. CiQ) får du markedets mest effektive og komplette værktøj til AML/KYC – og til generelt at udføre de centrale, lovpligtige tjek mod PEP- og sanktionslister. Samtidig sikres det, at du kan identificere personer og virksomheder, som udgør en risiko.  Derved har du mulighed for nemt og enkelt at overholde Hvidvaskloven.

Indhold i webinaret

Under webinaret vil vi dække følgende emner:

  1. Introduktion til BiQ Compliance: Lær mere om værktøjets brugergrænseflade og navigationsmuligheder. Vi vil vise dig, hvor nemt det er at udføre en søgning og få adgang til relevante data
  2. Dataomfang og kilder: Hvad er forskellene på Finanstilsynets PEP-lister og vores stærkt udvidede lister indeholdende både PEP’ere og RCA’ere. (Politisk Eksponerede Personer og Relatives and Close Associates)
  3. Sanktionslisterne

Deltag i vores webinar og opdag, hvordan BiQ Compliance kan reducere dit tidsforbrug og sørge for at du overholder Hvidvaskloven. Tilmeld dig i dag og tag det første skridt mod at få adgang til de oplysninger, du har brug for.

Mere

Tidspunkt

13 august 2024, 10:00 10:00am - 10:45am(GMT+02:00)

Pladsreservering

Skriv dig op og sikre dig en plads samt at du holdes opdateret med information om eventet.

Tryk på Ja knappen herunder, for at tilmelde dig eventet.

Ja

ÅbenStadig ledige pladser

Ansvarlig BiQ-medarbejder

Steen Hansen

Product Owner
Steen er Product Owner på BiQ Insight og BiQ Compliance og kender derfor til alle dele af disse unikke løsninger. Det er derfor fuldstændig naturligt, at det er Steen, som er primus motor når der er nogen der skal have en gennemgang af løsningerne. Der er en præmie til den der kan stille et spørgsmål om løsningerne som Steen ikke kan svare på... 

Læs mere

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.