BiQ Compliance Online Demo - BiQ

BiQ Compliance Online Demo

15feb10:0010:30BiQ Compliance Online DemoBiQ Compliance online demo - måske den bedste halve time du har investeret i dag!

Event beskrivelse

Online Demo

Med BiQ Compliance (tidl. CiQ) får du markedets mest effektive og komplette værktøj til AML/KYC – og til generelt at udføre de centrale, lovpligtige tjek mod PEP- og sanktionslister. Samtidig sikres det, at du kan identificere personer og virksomheder, som udgør en risiko.  Derved har du mulighed for nemt og enkelt at overholde Hvidvaskloven.

Indhold i webinaret

Under webinaret vil vi dække følgende emner:

  1. Introduktion til BiQ Compliance: Lær mere om værktøjets brugergrænseflade og navigationsmuligheder. Vi vil vise dig, hvor nemt det er at udføre en søgning og få adgang til relevante data
  2. Dataomfang og kilder: Hvad er forskellene på Finanstilsynets PEP-lister og vores stærkt udvidede lister indeholdende både PEP’ere og RCA’ere. (Politisk Eksponerede Personer og Relatives and Close Associates)
  3. Sanktionslisterne

Deltag i vores webinar og opdag, hvordan BiQ Compliance kan reducere dit tidsforbrug og sørge for at du overholder Hvidvaskloven. Tilmeld dig i dag og tag det første skridt mod at få adgang til de oplysninger, du har brug for.

Mere

Tidspunkt

15 februar 2024, 10:00 - 15 februar 2024, 10:30(GMT+01:00)

Pladsreservering

Pladsreserveringen er lukket.

Ansvarlig BiQ-medarbejder

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.