BiQ Insight online demo - BiQ

BiQ Insight online demo

20nov10:0011:00BiQ Insight online demoVi inviterer endnu engang til vores populære BiQ Insight webinar, som varer en time

Event beskrivelse

Online Demo

BiQ Insight har i mere end 20 år været et af dansk erhvervslivs foretrukne online søgeværktøjer. BiQ Insight giver dig let og hurtig indsigt i facts om virksomheder og deres personkreds.

Kernen i BiQ Insight er dels adgangen til de mest aktuelle samt omfattende historiske data, dels relationer mellem data på kryds og tværs. Vi binder alt sammen, så du lettere og hurtigere kan få overblik over sammenhænge mellem personer, virksomheder, ejendomme og adresser. 

I forbindelse med AML/KYC, kreditvurdering og onboarding af nye kunder er BiQ Insight et uundværligt værktøj, som vil spare dig tid og bidrage til at forebygge økonomisk tab. 

Har du brug for automatisering, kan data også integreres direkte med dine egne systemer via API.

Indhold i webinaret

Under webinaret vil vi dække følgende emner:

  1. Introduktion til BiQ Insight: Lær mere om værktøjets brugergrænseflade og navigationsmuligheder. Vi vil vise dig, hvor nemt det er at udføre en søgning og få adgang til relevante data.
  2. Dataomfang og kilder: Opdag de forskellige datakilder, der er tilgængelige i BiQ Insight, og de forskellige visninger du har, når du nærmere vil undersøge en virksomhed eller personkredsen bag.
  3. Anvendelsesmuligheder: Udforsk forskellige anvendelsesområder for BiQ Insight. Uanset om det er til baggrundstjek, due diligence, kreditvurdering eller ejendomsundersøgelser, vil du opdage, hvordan BiQ Insight kan hjælpe dig med at træffe velinformerede beslutninger.

Deltag i vores webinar og opdag, hvordan BiQ Insight kan give dig indsigt og overblik over flere datakilder på en enkel og effektiv måde, og hvordan den enorme historik der er i BiQ Insight giver dig unikke muligheder. Tilmeld dig i dag og tag det første skridt mod at få adgang til de oplysninger, du har brug for, med blot én enkelt søgning.

Mere

Tidspunkt

20 november 2023, 10:00 10:00am - 11:00am(GMT+02:00)

Pladsreservering

Pladsreserveringen er lukket.

Ansvarlig BiQ-medarbejder

Steen Hansen

Product Owner
Steen er Product Owner på BiQ Insight og BiQ Compliance og kender derfor til alle dele af disse unikke løsninger. Det er derfor fuldstændig naturligt, at det er Steen, som er primus motor når der er nogen der skal have en gennemgang af løsningerne. Der er en præmie til den der kan stille et spørgsmål om løsningerne som Steen ikke kan svare på... 

Læs mere

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.