Søg nemt og hurtigt i BiQ:
stamdata

Se stamdata om personer, firmaer og ejendomme

BiQ er Danmarks største opslagsværk med informationer om mere end  1.150.000 personer og deres  ledelsesposter i mere end  1.850.000 danske firmaer gennem de sidste 30 år, samt over 2,4 mio. ejendomme.

Firmaprofil

Her findes de hyppigst anvendte informationer om et selskab, som for eksempel CVR-nummer, adresse, stiftere og selskabskapital, ejere og reelle ejere. Som noget helt unikt er vores oplysninger historiske, og vi har alle detaljerne om eksempelvis:

  • Hvordan et selskabs kapital er indbetalt over tid
  • Hvem er selskabets nuværende og tidligere revisor?
  • Har selskabsstatus ændret sig eller har den altid været normal?
Personer

Vores oplysninger om personer indeholder bl.a. navn, adresse, mulige titler, roller og tilknytningsforhold til firmaer, herunder legalt og reelt ejerskab. Personer i databasen identificeres unikt og historik på navne bevares. Vi knytter personer sammen med selskaber, ejendomme mv., så du kan finde de sammenhænge du har brug for.

Ejendomme

Vores ejendomsdata indeholder oplysninger om samtlige danske ejendomme i et historisk perspektiv. Dvs. hvem ejer dem, hvilken adresse ligger de på, i hvilken kommune, hvad er vurderingen og hvor meget er ejendommen solgt for tidligere? Oplysningerne gør det muligt at se porteføljer over ejendomme ejet af et konkret selskab, og der kan søges på kombinationer af mange forskellige kriterier eksempelvis:

  • Ejendomme ejet af selskaber
  • Ejendomme med en vurdering på mere end 5 millioner kroner
  • Ejendomme i et geografisk område handlet siden 2010 m.m.

I flere tilfælde har BiQ været afgørende for de beslutninger vi har truffet.

Peter Thorlund Haahr, partner
Via Venture Partners A/S