Valdal Advokatfirma - BiQ

Valdal Advokatfirma

Jeg har benyttet BiQ Search databasen en del år efterhånden, og databasen er et fantastisk redskab til vurderingen af, hvilken type skyldner man har med at gøre, men i høj grad også til vurderingen af på hvilken måde sagen skal behandles.

Tidligere var vi nødsaget til at gå ind i mange forskellige databaser og sammenholde oplysninger – hos BiQ Search får vi hele værktøjet samlet et sted. Det sparer tid og penge – ikke mindst for klienterne. BiQ Search fungerer hos os som en form for scoringsværktøj.

I Danmark er det som bekendt ret sparsomt, hvad man kan få oplyst om skyldnere, og fogedretsmøderne er alene baseret på udtalelser fra skyldner, der ofte lider af akut hukommelsestab – med BiQ Search databasen er vi langt bedre klædt på til fogedretsmødet, fordi vi sidder inde med viden om de ting, som skyldner måske glemmer at oplyse.

BiQ Search kan varmt anbefales til alle, der vil optimere succesraterne og vil levere et ordentligt arbejde inden for inddrivelse.”

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?
Så kontakt os og lad os tale mere om dine ønsker

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.