BiQ's løsninger - BiQ

Data, data og data

Vi arbejder med data hver eneste dag, og har gjort det i mere end 20 år. Vi samler data fra mange forskellige kilder, og leverer dem til vores kunder i de løsninger som passer bedst til deres behov. Og uanset hvad behovet er, så har vi en løsning der passer.

Hvem er BiQ?

BiQs erfarne dataeksperter, har i årevis arbejdet på at udvikle de læsninger, som passer bedst til vores kunders behov

Hos BiQ hjælper vi vores kunder med at øge datakvaliteten og træffe bedre forretningsbeslutninger. Vi har udviklet en lang række værktøjer, som effektiviserer kundernes arbejdsgange, minimerer risici og skaber indsigt og overblik. Flere end 35 dedikerede medarbejdere hjælper på denne måde med at optimere anvendelsen af data, bekæmpe fraud og assistere med AML, KYC og compliance.

BiQ har følgende løsninger:

Sådan fungerer det

Med BiQ Fraud får du adgang til dataløsninger, som hjælper dig med at identificere svindel relateret til virksomheder og personkredsen omkring virksomheder.

Online søgeværktøj med fleksible søgemuligheder på personer og virksomheder. BiQ Fraud byder på et målrettet datamodul i BiQ Insight – så du let kan tjekke virksomheder og personer i forbindelse med KYC/AML, kreditvurdering og onboarding af nye kunder.

Du kan få enkeltstående eller løbende leverancer af BiQ Fraud-data, som du selv kan bygge ind i dine egne systemer og modeller. Du undgår at skulle udlevere/overføre dine egne kundedata til os – men kan nøjes med at modtage og behandle eksterne data, som passer til dine behov.

Gennem selvbetjeningsportalen BiQ Datamanager, kan du let og hurtigt tjekke dine egne kunder, og få dem beriget med BiQ Fraud-data. Så kan du lige så ofte du har behov, få indsigt i hvem af dine nuværende kunder, som er i farezonen. Eller om du skal ændre din kreditpolitik overfor udvalgte kunder.

Hvad er fordelene for dig?

Med BiQ Fraud får du bla.: 

hand touching button with AML anti money laundering sign

Få 10 gode råd til en bedre datakvalitet

Bestil gratis e-bog: “Sådan hjælper høj data-kvalitet dig med at træffe bedre beslutninger!”

Hvad siger kunderne?

SEF

“Hos SEF har vi siden 2016 haft automatisk ALERT integration til vores Kunde- og afregningssystem, som vi er super glade for.  Det skaber stor værdi og hjælper os med nemt, automatisk og kontinuerligt, at have de mest korrekte og opdaterede kundedata. Alert løsningen er abonnementsbaseret datavask, som monitorerer og dagligt sender informationer om ændringer i […]

Kræftens Bekæmpelse

“Vi bruger BiQ Search til at finde nye adresser på vores medlemmer, når deres post ikke når frem. BiQ Search er også god, når vi skal verificere, at en person stadig bor på adressen, er flyttet eller evt. er afgået ved døden. PÅ den måde sparer vi en masse tid, og sikrer at de budskaber […]

Dagbladet Børsen

“Med dets enkle, hurtige og pålidelige adgang til data, er BiQ Insight på personoplysnings-delen klart markedsledende i Danmark”

En række af Danmarks mest prominente virksomheder benytter BiQ's services

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.