Navnenyt, april 2023 - BiQ

Navnenyt, april 2023

Så er der navnenyt for april 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Del denne artikel

I Anlægsgartner Gottlieb A/S er Annemette Fuglsang indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen.

Auktionshuset Vendsyssel ApS er blevet stiftet. Jens Thorkild Holt Nielsen har sat sig i direktørstolen og Lasse Gram Pedersen er indtrådt som medlem af den nydannede bestyrelse.

Thomas Kjems Juhl er indtrådt som ny direktør for BeneFiT Dit Sundhedshus ApS. Han har overtaget efter Preben Weller Nielsen. Samtidig er Mette Riis Binderup blevet valgt ind i bestyrelsen, hvor hun har overtaget Henning Ørnsholts plads.

Susanne Siewers Christensen er indtrådt som ny direktør for Copenhagen Apps ApS. Hun har overtaget efter Henning Siewers Møller. Samtidig er en ny bestyrelse blevet dannet, hvor Asbjørn Kleve Riise, sammen med den afgående- og nyindtrådte direktør er indtrådt som medlemmer, og Jens Sørensen er indtrådt som bestyrelsesformand.

Mandar Purushottam Vaidya er fratrådt posten som formand for bestyrelsen for Dancenter A/S, men forbliver alment medlem. Bestyrelsesmedlem Gautam Mohan Swaroop har overtaget formandsposten.

I FF Skagen A/S er Fridalvur Virgarsson Tindskard og Lars Tesgaard indtrådt som nye medlemmer af bestyrelsen. Jens Schneider Rasmussen, Matias Hartmann Thorsen og Jan Nicolai Hansen samt formand for bestyrelsen, Jens Aksel Borup, er udtrådt. Bestyrelsesmedlem Tom Vestergaard Frandsen har overtaget formandsposten.

Gilead Sciences Denmark ApS har ændret i bestyrelsen. Bestyrelsesmedlem Hans York-Julian Stücker har overtaget posten som formand for bestyrelsen efter Rudolf Ertl, som sammen med Pawel Trawkowski er udtrådt af bestyrelsen. John Andrew Jorden og Janet Elizabeth Dorling er indtrådt som nye medlemmer af bestyrelsen.

Jesper Mølskov Høybye er indtrådt i direktionen for HusCompagniet A/S, hvor Mads Munkholt Ditlevsen samtidig er udtrådt. Ole Lund Andersen og Michael Troensegaard Andersen blevet valgt ind i bestyrelsen, og Bo Rygaard og det afgående direktionsmedlem er udtrådt af bestyrelsen.

I Kirsten Og Peter Bangs Fond er Stine Bang indtrådt i bestyrelsen som ny bestyrelsesformand, og Jens Bo Vinter Henriksen er indtrådt som ny næstformand. Stig Bang Krogh er fratrådt formandsposten og udtrådt af bestyrelsen.

I Køge Bugt Kro A/S er Inger Kirstine Pedersen fratrådt posten som bestyrelsesformand og indtrådt som ny direktør efter Eva Pedersen. Den nye direktør forbliver alment medlem af bestyrelsen, og den afgående direktør går fra alment medlem af bestyrelsen til ny bestyrelsesformand.

Peter Underlin har overtaget Anders Buchardt Møller-Hansens plads i bestyrelsen for Nordkøb A/S.

I Polar Seafood Greenland A/S er Miki Jonas Brøns og Bent Friis-Salling indtrådt i direktionen, hvor Jens Kristian Friis Salling er udtrådt. Samtidig er der sket ændringer i bestyrelsen. Bent Friis-Salling er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen. Henrik Krogh og Henrik Leth er udtrådt af bestyrelsen og Henrik Leth har overdraget posten som formand for bestyrelsen til bestyrelsesmedlem Michael Binzer.

Svenske Scartab AB har stiftet Scartab A/S. Joen Lars Jensen har sat sig i direktørstolen og er indtrådt som medlem af bestyrelsen, hvor også Carsten Henriksen og Erik Niklas Karlsson er indtrådt som medlemmer.

Björn Michael Gösta Olofsson har overtaget Olof Malte Ulfson Gertz’ plads i bestyrelsen for Teleperformance Danmark A/S.

Bjarne Sund Laursen er ny direktør for Veflinge Butikshus ApS. Han har overtaget efter Steffen Fugl Nicolaisen. Samtidig er en bestyrelse blevet dannet. Andy Nør Nielsen er indtrådt som bestyrelsesformand, Carsten Djurhuus Appelt som næstformand, og Ole Kristian Nilsson, Heidi Rie Hersø Valentin samt Jesper Helsengreen og Martin Rasmus Larsen er indtrådt som medlemmer.

Relateret indlæg

Navnenyt

Navnenyt, oktober 2023

Så er der navnenyt for oktober 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Navnenyt

Navnenyt, september 2023

Så er der navnenyt for september 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Navnenyt

Navnenyt, august 2023

Så er der navnenyt for august 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.