Navnenyt, oktober 2023 - BiQ

Navnenyt, oktober 2023

Så er der navnenyt for oktober 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Del denne artikel

I 24i Unit Media A/S er Robert Edwin Hart indtrådt som ny direktør og medlem af bestyrelsen. Begge poster har han overtaget efter Nicolai Munk Plum. Neale Prescott Foster er også udtrådt af bestyrelsen.

Peter Andreas Nicolai Reumert Wagtmann er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Aptol Pharma ApS.

Boxbudget A/S har ændret i bestyrelsen. Ulla Vitus Bering og Jakob Schelander er begge indtrådt som nye medlemmer og Nils Jacob Haaning og Jørgen Haaning Andersen er udtrådt. I den forbindelse har Jakob Schelander overtaget posten som formand for bestyrelsen efter Nils Jacob Haaning.

Jan Erik Rutger Halling har overtaget Carl Johan Oluf Lundbergs plads i bestyrelsen for Crysberg A/S.

I Dansk Video Center A/S er Carsten Baggers blevet valgt ind i bestyrelsen. Han har overtaget pladsen efter Janne Lüchau Andersen.

Bengt Erik Kristoffer Hedin er blevet valgt ind i bestyrelsen for Ericsson Danmark A/S. Næstformand Jenny Elena Lindqvist er samtidig udtrådt.

Cem Saqi, Hakan Topal og Yakub Ufuk Özer har stiftet Første Skridt ApS. De er alle tre indtrådt i direktionen og en bestyrelse er blevet dannet med Tuncay Balaban, Ugur Kevioglu og Fadime Selin Gürlek som medlemmer og Oguz Kutlu som formand.

House Of Control Denmark A/S har fået ny bestyrelse. Steffen Torp, Rolf Henrik Bekkstrand og Christina Karlsson er indtrådt. Stian Fladby, Carl Fabian Flaaten og Lasse Sten er udtrådt. Steffen Torp er ny formand for bestyrelsen efter Lasse Sten.

Joel Klas Rickard Odland er blevet valgt ind i bestyrelsen for Krak A/S.

I Maniitsoq Fish ApS er Miki Jonas Brøns blevet valgt ind i bestyrelsen som ny formand og Bent Friis-Salling som nyt medlem. Henrik Leth er fratrådt formandsposten og sammen med Henrik Krogh udtrådt af bestyrelsen.

Direktør Niels Helløe Christensen er indtrådt i bestyrelsen for Nibica ApS. Han har overtaget Jesper Bachs plads.

Henrik Fogh Sørensen er fratrådt posten som administrerende direktør for Oestergaard A/S, men forbliver medlem af direktionen. Claus Østergaard Nielsen er indtrådt som ny administrerende direktør og medlem af bestyrelsen. Leif Østergaard Nielsen er samtidig udtrådt af direktionen.

Formand for bestyrelsen for Post/Tele Museumsfond, Peter Kjær Jensen, er udtrådt af bestyrelsen. Bestyrelsesmedlem Lisbeth Knudsen har overtaget formandsposten og Stine Sander Friis er indtrådt som nyt medlem.

Stifter Karl-Erik Ramsdal Nielsen er fratrådt posten som direktør for Ramsdal A/S. Heidi Refsgaard Steensen er indtrådt som ny direktør. Samtidig er bestyrelsesformand Bodil Ramsdal Winther fratrådt formandsposten, men forbliver medlem af bestyrelsen og den afgående direktør er gået fra alment medlem af bestyrelsen til ny formand.

Simon Reffstrup Møller-Hansen har overtaget Jane Guldberg Møller-Hansens plads i bestyrelsen for Stabil A/S.

I The Headwear Company A/S er Tina Schreiber Fuglsang indtrådt som ny direktør efter Morten Georg Thygesen. Samtidig er bestyrelsesformand Niels Laurits Thygesen udtrådt af bestyrelsen og den tidligere direktør er genindtrådt i bestyrelsen som ny formand.

I Zibrasport ApS er Louise Woss Sigerslev indtrådt som nyt bestyrelsesmedlem. Hun har overtaget pladsen efter Anna Zibrandtsen.

Relateret indlæg

Navnenyt

Navnenyt, første kvartal 2024

De første tre måneder af 2024 er gået og der er er sket mange ændringer i dansk erhvervsliv. Her et følger et uddrag af navnenyt.

Navnenyt

Navnenyt, september 2023

Så er der navnenyt for september 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Navnenyt

Navnenyt, august 2023

Så er der navnenyt for august 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.