Navnenyt, august 2023 - BiQ

Navnenyt, august 2023

Så er der navnenyt for august 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Del denne artikel

I Abbvie A/S er bestyrelsesformand Linn Kristina Mandahl udtrådt af bestyrelsen. Matthew Robert Iles er blevet valgt ind i bestyrelsen som ny formand.

Ambiant Group ApS har ændret i bestyrelsen. Patrick Kuske Kupitz og Alexander Diepold er indtrådt som nye medlemmer og Christian Møller Christensen, Eskil Bielefeldt og Lars Sander Matjeka er udtrådt. I den forbindelse har Alexander Diepold overtaget posten som formand for bestyrelsen efter Eskil Bielefeldt.

Linda Johansson har overtaget Tony Åke Reino Arvidssons plads i bestyrelsen for Cassøe A/S.

Ole Jørgen Andersen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Dansk Restprodukthåndtering A.M.B.A.. Han har overtaget John Kusz’ plads.

I Expromo Service & Installation A/S er Jens-Ulrik Carstensen indtrådt som ny direktør. Han har overtaget pladsen efter Søren Grauslund Holmriis. I den forbindelse har de byttet plads i bestyrelsen. Jens-Ulrik Carstensen er fratrådt posten som bestyrelsesformand, men forbliver alment medlem af bestyrelsen. Søren Grauslund Holmriis er ny bestyrelsesformand.

Janne Elsborg Laren er blevet valgt ind i bestyrelsen for Fonden Den danske Diakonissestiftelse.

I House of LeClaire ApS er en bestyrelse blevet dannet. Direktionsmedlemmerne Kjenneth Wilhelm Leclaire Rosenblum og Riemaree Nataschia Leclaire Rosenblum er, sammen med Brian Höyer og Christian Würtz, indtrådt som medlemmer. Kjenneth Wilhelm Leclaire Rosenblum har indtaget posten som bestyrelsesformand.

Jesper Vilstrup er indtrådt som ny direktør for Juliana Drivhuse A/S efter Nikolaj Stærmose. Samtidig er bestyrelsesformand Palle Bo Stærmose udtrådt af bestyrelsen og den afgående direktør er gået fra alment medlem af bestyrelsen til ny formand.

I Klosterbageriet A/S har Jette Andersen overtaget direktørposten efter Kell Andersen. Samtidig er Henrik Skov Schmidt og Mette Stamer Sørensen indtrådt som nye medlemmer af bestyrelsen. Dennis Andersen og Michael Andersen er sammen med den afgående direktør udtrådt.

Kerstin Axeborg er indtrådt som nyt bestyrelsesmedlem og Mattias Helin er indtrådt som ny bestyrelsesformand for Mayland-Burde A/S. Marc Felipe Burde, Clas-Göran Burde og Lise-Lott Sonnbjer-Burde er udtrådt af bestyrelsen.

Jesper Kingo Christensen er blevet valgt ind i bestyrelsen for NightPay ApS. Han har overtaget pladsen efter Niels Hangaard.

Thomas Nedergaard Nielsen er indtrådt som ny direktør og medlem af bestyrelsen for Pedersholm Herregaard A/S. Begge poster har han overtaget efter Michael Wassmann Karlsen.

I Singer Danmark A/S er James Allen Christl Jr. blevet valgt ind i bestyrelsen. Teresa Ann Bell er udtrådt.

Morten Bo Abildløkke Rasmussen og Sine Borup har via Timevat A/S stiftet Toldklar ApS. Sine Borup har sat sig i direktørstolen og en bestyrelse er blevet dannet med Morten Bo Abildløkke Rasmussen som bestyrelsesformand og Annette Rasmussen og Michael Elgaard Nielsen som medlemmer.

Jan Bybjerg Pedersen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Wohn A/S. Han har overtaget pladsen efter Matús Urícek.

Relateret indlæg

Navnenyt

Navnenyt, første kvartal 2024

De første tre måneder af 2024 er gået og der er er sket mange ændringer i dansk erhvervsliv. Her et følger et uddrag af navnenyt.

Navnenyt

Navnenyt, oktober 2023

Så er der navnenyt for oktober 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Navnenyt

Navnenyt, september 2023

Så er der navnenyt for september 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.